Retningslinjer for informasjonskapsler for Workplace


Disse retningslinjene for informasjonskapsler for Workplace («retningslinjer for informasjonskapsler») forklarer hvordan vi bruker informasjonskapsler og bør leses sammen med Retningslinjer for personvern for Workplace som vil gjelde for vår behandling av persondata vi samler inn via informasjonskapsler. Disse retningslinjene for informasjonskapsler gjelder ikke når du besøker vårt offentlige nettsted for markedsføring og informasjon, workplace.com («Workplace-nettstedet»).
Informasjonskapsler og andre lagringsteknologier
Informasjonskapsler er små tekstfiler som brukes til å lagre informasjon i nettlesere. Informasjonskapsler brukes til å lagre og motta identifikatorer og annen informasjon på datamaskiner, telefoner og andre enheter. Annen teknologi, inkludert data vi lagrer i nettleseren din eller på enheten din, identifikatorer som er forbundet med enheten din, og annen programvare, brukes til lignende formål. I disse retningslinjene blir alle disse teknologiene henvist til som «informasjonskapsler».
Hvor bruker vi informasjonskapsler?
Vi kan plassere informasjonskapsler på datamaskinen eller enheten din og motta informasjon som er lagret i informasjonskapsler når du bruker det tilkoblede Workplace-produktet vi leverer til kundene våre (organisasjonen du jobber for eller som klargjorde kontoen din). Det lar brukerne samarbeide og dele informasjon på jobb, inkludert Workplace-produktet, -appene og relaterte tilkoblede tjenester (sammen er de «Workplace-tjenestene»).
Hvor lenge varer informasjonskapsler?
Alle informasjonskapsler har utløpsdatoer som bestemmer hvor lenge de blir værende i nettleseren eller på enheten din, og disse kan deles inn i to grupper:
  • Økt-informasjonskapsler – disse er midlertidige informasjonskapsler som utløper (og slettes automatisk) når du lukker nettleseren din.
  • Vedvarende informasjonskapsler – disse har vanligvis en utløpsdato og blir derfor værende i nettleseren din til de utløper, eller til du sletter dem manuelt.
Hvorfor bruker vi informasjonskapsler?
Informasjonskapsler hjelper oss med å levere, beskytte og forbedre Workplace-tjenestene, for eksempel ved å gjøre innhold mer personlig og gi en tryggere opplevelse.
Vi bruker dem spesielt til følgende formål:
Type informasjonskapselFormål
Godkjenning
Vi bruker informasjonskapsler til å bekrefte kontoen din og finne ut når du er logget inn, slik at vi kan gjøre det enklere for deg å få tilgang til Workplace-tjenestene, vise deg passende funksjoner og gi deg en god opplevelse.
Eksempel: Vi bruker informasjonskapsler som hjelp til å huske nettleseren din, slik at du ikke trenger å logge inn på Workplace-tjenester hele tiden.
Sikkerheten og integriteten til nettstedet og produktet
Vi bruker informasjonskapsler til å sørge for at kontoen din, dataene dine og Workplace-tjenestene er trygge og sikre.
Eksempel: Informasjonskapsler kan hjelpe oss med å identifisere og innføre ekstra sikkerhetstiltak når noen forsøker å få tilgang til en Workplace-konto uten autorisasjon ved for eksempel å gjette mange forskjellige passord i rask rekkefølge. Vi bruker også informasjonskapsler til å lagre informasjon som tillater oss å gjenopprette kontoen din hvis du har glemt passordet, eller til å kreve ekstra godkjenning hvis du forteller oss at kontoen din har blitt utsatt for hacking.
Vi bruker også informasjonskapsler til å bekjempe aktivitet som bryter retningslinjene våre eller på annen måte svekker evnen vår til å levere Workplace-tjenestene.
Funksjoner og tjenester
Vi bruker informasjonskapsler til gi funksjonalitet som gjør at vi kan levere Workplace-tjenestene.
Eksempel: Informasjonskapsler hjelper oss med å lagre preferanser, vite når du har sett eller samhandlet med Workplace-innhold, og gi deg tilpasset innhold og opplevelser. Vi bruker også informasjonskapsler for å gi deg innhold som er relevant for dine nasjonale innstillinger.
Eksempel: Vi lagrer informasjon i en informasjonskapsel i nettleseren eller enheten din, slik at du får se tjenesten på ditt valgte språk.
Resultater
Vi bruker informasjonskapsler til å tilby deg best mulig opplevelse.
Eksempel: Informasjonskapsler hjelper oss med å sende trafikk via forskjellige servere og finne ut hvor raskt Workplace-tjenestene lastes inn for forskjellige personer. Informasjonskapsler hjelper oss også med å registrere sideforholdet og målene til skjermen din og vinduene dine, og forteller oss om du har aktivert høykontrastmodus, slik at vi kan gjengi nettstedene og appene våre på riktig måte.
Analyse og undersøkelser
Vi bruker informasjonskapsler til å få bedre forståelse av hvordan folk bruker Workplace-tjenestene, slik at vi kan forbedre dem.
Eksempel: Informasjonskapsler kan hjelpe oss med å forstå hvordan folk bruker Workplace-tjenestene, analysere hvilke deler av Workplace-tjenestene folk syns er mest nyttige og engasjerende, og identifisere funksjoner som kan forbedres.
Hvilke informasjonskapsler bruker vi?
Informasjonskapslene som vi bruker inkluderer økt-informasjonskapsler som slettes når du lukker nettleseren din, og vedvarende informasjonskapsler som blir værende i nettleseren din til de utløper eller du sletter dem.
Vi angir bare førsteparts informasjonskapsler i Workplace-tjenestene. Tredjeparts informasjonskapsler er ikke angitt i Workplace-tjenestene.
Hvordan kan du kontrollere hvordan vi bruker informasjonskapsler?
Nettleseren eller enheten din kan tilby innstillinger som lar deg velge om informasjonskapsler i nettleseren skal angis, og om du vil slette dem. Du finner mer informasjon om disse kontrollene i hjelpen for nettleseren eller enheten. Enkelte deler av Workplace-tjenestene vil kanskje ikke fungere som normalt hvis du har deaktivert bruk av informasjonskapsler.

Sist revidert: 10. juni 2022