Retningslinjer for informasjonskapsler på Workplace-nettstedet


Disse retningslinjene for informasjonskapsler på Workplace-nettstedet («retningslinjer for informasjonskapsler på nettstedet») forklarer hvordan vi bruker informasjonskapsler på Workplace-nettstedet (som definert nedenfor), og bør leses sammen med Retningslinjer for personvern for markedsføring på Workplace, som vil gjelde for vår behandling av personopplysninger vi samler inn via informasjonskapsler. Disse retningslinjene for informasjonskapsler på nettstedet gjelder ikke for din bruk av det nettbaserte Workplace-produktet som vi leverer til våre kunder (organisasjonen du jobber for), som lar brukerne samarbeide og dele informasjon på jobben, inkludert Workplace-produktet, apper og relaterte nettbaserte tjenester (samlet kalt «Workplace-tjenester»). For å få informasjon om hvordan vi bruker informasjonskapsler på Workplace-tjenestene, se retningslinjene for informasjonskapsler på Workplace.
Informasjonskapsler og annen lagringsteknologi
Informasjonskapsler er små tekstbiter som brukes til å lagre informasjon i nettlesere. Informasjonskapsler brukes til å lagre og motta identifikatorer og annen informasjon på datamaskiner, telefoner og andre enheter. Annen teknologi, inkludert data vi lagrer i nettleseren din eller på enheten din, identifikatorer som er forbundet med enheten din, og annen programvare, brukes til lignende formål. I disse retningslinjene blir alle disse teknologiene henvist til som «informasjonskapsler».
Hvor bruker vi informasjonskapsler?
Vi kan plassere informasjonskapsler på datamaskinen eller enheten din og motta informasjon som er lagret i informasjonskapsler, når du besøker vårt offentlig tilgjengelige markedsførings- og informasjonsnettsted Workplace.com («Workplace-nettstedet»).
Hvor lenge varer informasjonskapsler?
Alle informasjonskapsler har utløpsdatoer som bestemmer hvor lenge de blir værende i nettleseren eller på enheten din, og disse kan deles inn i to grupper:
  • Økt-informasjonskapsler – disse er midlertidige informasjonskapsler som utløper (og slettes automatisk) når du lukker nettleseren din.
  • Vedvarende informasjonskapsler – disse har vanligvis en utløpsdato og blir derfor værende i nettleseren din til de utløper, eller til du sletter dem manuelt.
Hvorfor bruker vi informasjonskapsler?
Informasjonskapsler hjelper oss med å levere, beskytte og forbedre Workplace-nettstedet vårt, for eksempel ved å gjøre innhold mer personlig og gi en tryggere opplevelse.
Vi bruker dem spesielt til følgende formål:
Type informasjonskapselFormål
Sikkerheten og integriteten til nettstedet og produktet
Vi bruker informasjonskapsler for å bidra til å holde Workplace-nettstedet trygt og sikkert.
Vi bruker også informasjonskapsler til å bekjempe aktivitet som bryter retningslinjene våre eller på annen måte svekker evnen vår til å tilby Workplace-nettstedet.
Funksjoner og tjenester på nettstedet
Vi bruker informasjonskapsler for å aktivere funksjonalitet som hjelper oss med å tilby deg Workplace-nettstedet.
Eksempel: Informasjonskapsler hjelper oss med å lagre preferanser, vite når du har sett eller samhandlet med Workplace-innhold, og tilby deg tilpasset innhold og tilpassede opplevelser.
Vi bruker også informasjonskapsler til å tilby deg innhold som er relevant for din nasjonale innstilling.
Eksempel: Vi lagrer informasjon i en informasjonskapsel i nettleseren din eller på enheten din, slik at du får se Workplace-nettstedet på språket du foretrekker.
Ytelse
Vi bruker informasjonskapsler til å tilby deg best mulig opplevelse.
Eksempel: Informasjonskapsler hjelper oss med å sende trafikk mellom servere og finne ut hvor raskt Workplace-nettstedet lastes inn for forskjellige personer. Informasjonskapsler hjelper oss også med å registrere sideforholdet og målene til skjermen din og vinduene dine, og de forteller oss om du har aktivert høykontrastmodus, slik at vi kan gjengi nettstedet vårt på riktig måte.
Analyse og undersøkelser
Vi bruker informasjonskapsler til å få bedre forståelse av hvordan folk bruker Workplace-nettstedet, slik at vi kan forbedre det.
Eksempel: Informasjonskapsler kan hjelpe oss med å forstå hvordan folk bruker Workplace-nettstedet, analysere hvilke deler av Workplace-nettstedet folk synes er mest nyttige og engasjerende, og identifisere funksjoner som kan forbedres.
Annonsering og måling
Vi bruker informasjonskapsler for annonsering på Workplace-nettstedet, deriblant Facebook-pikselen og informasjonskapslene og taggene fra tredjeparter, til å hjelpe oss med å markedsføre Workplace til folk som kan være interessert i Workplace-tjenestene. Vi angir ikke disse informasjonskapslene i Workplace-tjenestene.
Eksempel: Informasjonskapsler hjelper oss med å målrette annonser mot folk som tidligere har besøkt Workplace-nettstedet.
Vi bruker også informasjonskapsler til å måle resultatene av annonsekampanjene våre og for å forstå om du samhandler med kommunikasjonen vår.

Hvilke informasjonskapsler bruker vi?
Informasjonskapslene vi bruker, er blant annet økt-informasjonskapsler, som slettes når du lukker nettleseren, og vedvarende informasjonskapsler, som blir værende i nettleseren til de utløper eller du sletter dem.
Vi bruker førsteparts og tredjeparts informasjonskapsler. Førsteparts informasjonskapsler er informasjonskapsler som vi plasserer for å samle inn informasjon om deg. Tredjeparts informasjonskapsler plasseres av tredjeparter som yter oss en tjeneste. Dette betyr at informasjonen om deg som samles inn av disse tredjeparts informasjonskapslene, deles med de relevante tredjepartene og kan brukes av tredjepartene i henhold til deres personvernmerknader.
Informasjonskapsler og tagger fra tredjeparter
Hvis du velger å tillate informasjonskapsler og tagger fra tredjeparter, angir vi også informasjonskapsler som samarbeider med Google Analytics-tjenesten og andre tredjepartstjenester som er nevnt nedenfor, på Workplace-nettstedet vårt for å få bedre forståelse av hvordan brukerne bruker Workplace, og til å levere annonser og forstå resultatene av annonsene våre. Vi bruker for øyeblikket følgende informasjonskapsler fra tredjeparter:
  • Marketo – Marketo Solutions Limited, kontakt Marketo
  • DemandBase – DemandBase Inc, kontakt DemandBase
  • Tealium – Tealium Inc, kontakt Tealium
  • Google Analytics og Google-piksler (deriblant pikslene Google Floodlight, Google Analytics og Google Conversion) – Google.com, kontakt Google (Disse informasjonskapslene har navn som __utma, __utmb, __utmc, __utmz, __qca, og _ga, men disse navnene kan bli endret i henhold til Googles betingelser og retningslinjer.)
  • Linkedin – LinkedIn Corporation, kontakt Linkedin
  • Bing – Microsoft, kontakt Microsoft
  • Twitter – Twitter Inc, kontakt Twitter

Hvordan kan du kontrollere hvordan vi bruker informasjonskapsler?
Nettleseren eller enheten din tilbyr muligens innstillinger hvor du kan velge om informasjonskapsler i nettleseren skal angis, og slette dem. Du finner mer informasjon om disse kontrollene i hjelpmaterialet for nettleseren eller enheten.
Det kan hende at nettleserinnstillingene dine lar deg sende «Ikke spor meg»-signaler når du besøker diverse nettsteder. I likhet med mange nettsteder er nettstedet vårt ikke designet for å svare på «Ikke spor meg»-signaler fra nettlesere. For å finne ut mer om «Ikke spor meg»-signaler, gå til http://www.allaboutdnt.com/.

Hvis du ikke vil at Google Analytics skal plassere informasjonskapsler, kan du dessuten installere nettlesertillegget for avmelding fra Google Analytics, som kun virker i enkelte nettlesere. For å få mer informasjon om Google Analytics og deres bruk av informasjonskapsler, gå til «Slik bruker Google data når du bruker nettstedene eller appene til partnerne våre».
Enkelte deler av Workplace-nettstedet fungerer kanskje ikke ordentlig hvis du deaktiverer informasjonskapsler.

Sist revidert: 16. september 2022