Kundeoppdateringer

Besøk Dette er nytt-siden for å finne ut mer om nye Workplace-funksjoner og oppdateringer.

Dette er nytt-siden kan alle standardadministratorer se kommende funksjoner for Workplace, samt de nyeste funksjonene som er tilgjengelige på Workplace i dag.
For å komme til Dette er nytt, åpne Administrasjonspanel. Her kan du velge Dette er nytt.
Var denne informasjonen nyttig?
Fra oktober 2021 kan det hende du ser et varsel i Workplace hvor du blir bedt om å oppgradere klienten din.
Du ser dette varselet hvis internettilkoblingen din er kryptert med en eldre versjon av Transport Layer Security (TLS). Dette er i så fall versjon 1.0 (v1.0) eller 1.1 (v1.1).
Vi ber Workplace-kunder med internettilkoblinger som bruker TLS, om å oppdatere til versjon 1.2 eller nyere. På den måten kan vi gi kundene våre den beste krypteringen og sikkerheten.
Hvis du fremdeles bruker v1.0 eller v1.1 etter 15. november 2021, kommer du til å begynne å oppleve dårlig ytelse på Workplace eller ikke kunne koble til i det hele tatt.
Hvordan oppgraderer jeg TLS-versjonen?
Oppgrader til den nyeste versjonen av operativsystemet på datamaskinen din. Last deretter ned nyeste versjon av en av de støttede nettleserne våre:
Standardversjonene av alle disse nettleserne støtter de nyeste versjonene av TLS.
Hvis du har tilpasset nettleseren spesifikt slik at den bruker eldre versjoner av TLS, må du justere disse innstillingene for å bruke nye versjoner i tråd med instruksjonene for nettleseren.
Hvordan vet jeg at jeg har klart å oppgradere TLS-versjonen?
Når du har koblet til med den nye TLS-versjonen, forsvinner merknaden på Workplace som ber deg om å oppdatere.
Var denne informasjonen nyttig?
I august 2021 sluttet Microsoft å støtte Internet Explorer. Siden da har Workplace-kunder som bruker Internet Explorer, sannsynligvis opplevd dårlig ytelse eller ikke kunnet koble til i det hele tatt.
Dessuten har ikke Workplace-administratorer fått tilgang til Administrasjonspanel.
Hvilken nettleser bør jeg bruke på Workplace?
Vi anbefaler at du bruker den mest oppdaterte versjonen av en av nettleserne nedenfor:
Når du bruker en av disse nettleserne, får du den best mulige opplevelsen på Workplace.
Var denne informasjonen nyttig?
Supplier Connect, som nå er på Workplace-plattformen, er en leverandørportal som brukes til å spore og administrere bedrifter med Facebook.
Nye Workplace-kontoer blir opprettet for noen ansatte i selskapet ditt som har tilgang til Facebook Supplier Connect. Alle brukere i Supplier Connect vil motta e-poster for å konfigurere kontoene deres. Systemadministratorer i Workplace vil motta en e-post med en forespørsel om å gå gjennom og godkjenne nye kontoer for å legge dem til i Supplier Connect. E-poster blir sendt fra notification@fbworkmail.com.
Hvis du har spørsmål eller bekymringer, kan du kontakte suppliers@fb.com..
Var denne informasjonen nyttig?
Vi bygger om Workplace Chat-appen for iOS for å fortsette å tilby moderne og kraftige mobilopplevelser for arbeidet. Appen vår kommer til å bidra til å forbedre ytelsen og produktiviteten, og samtidig ta mindre plass på telefonen din. Vi lanserer også nye funksjoner, som nattmodus. Appen blir rullet ut over flere måneder.
Nye funksjoner
Vi introduserer nye funksjoner som forbedrer Workplace Chat-appen på iOS.
Nøkkelegenskaper:
  • Nattmodus
Appen blir fullstendig ombygd fra grunnen av, så det kan være at funksjoner med lav bruk mangler midlertidig mens de bygges om. Som et ledd i målet om å forbedre ytelsen og støtte produktiviteten din, er det også noen funksjoner med lavt bruk som har blitt fjernet og som ikke vil bli gjenopprettet. Listen nedenfor viser hvilke funksjoner som mangler for øyeblikket og når de kommer tilbake, så vel som de blir fjernet:
Oppdatering: 9. november 2020
Alle de manglende funksjonene vi forpliktet oss å levere innen oktober, er nå gjenopprettet. Vi fortsetter å spore alle tilbakemeldinger vi mottar fra kunder, så fortsett å gi tilbakemelding via appen slik at vi jobbe med å forbedre opplevelsen din med den nye Chat iOS-appen.
Nå tilgjengelig Blir avviklet
Søk etter boter
Send statisk plassering
Bruk internettvisninger med boter
Få flere likerklikk
Bruk hurtigsvar med bot
Sende og tilpasse likerklikk-emoji og tastatur
Bruk bothandlingsmeny
Etikettbutikk
Egendefinerte botsvar
Tommel ned-reaksjon
Se DND-ikon i innboks
Forslag til meldingshandlinger
Angi DND
Angi kallenavn
Se alle medier i delt chat
Nylige søk
Send etiketter
Endre datainnstillinger
Nevn @her og @alle
Automatisk lagring av bilder til kamerarull
Spørreundersøkelser
Se invitasjoner som venter
Egendefinerte botsvar
Personer- og utforskfaner
søke etter meldinger
Rediger gruppefarge
Søk i chat
Egendefinerte varslingsinnstillinger
Statusinnstilling
Bilderedigering for bilder du sender fra bildebiblioteket ditt
Innstilling av gruppebeskrivelser
Rediger gruppebeskrivelser
Bedre videosamtaler (inkludert lyd)
Bilderedigering fra bilder du laster opp fra kameraet ditt
Rediger bilde og beskrivelse for gruppechat
Angi status
Bildekommentarer
Angi status
Hvordan kan jeg melde meg på eller av?
Den 4. november begynte vi å distribuere den nye Workplace iOS Chat-appen til alle kunder. Vi forventer at det tar omtrent en uke for alle kundene å oppgradere til den nye appen.
Hvis du vil bytte tilbake til den gamle versjonen av Workplace Chat-appen, går du til innlegget om Workplace Chat iOS under Tidlig tilgang-delen i Nyheter i administrasjonspanelet > Administrer tidlig tilgang > Velg Ingen. Brukere kan ikke bytte tilbake selv, administratorer må bytte tilbake hele sin Workplace.
Hvis du har oppgradert til den nye appen, kan du ikke lenger bytte tilbake til den gamle versjonen.
Det tar i gjennomsnitt én dag å motta den nye iOS-appen eller å bytte tilbake til den gamle. Når overgangen er gjennomført, må alle brukerne gjenstarte appen to ganger for å kunne bruke den annerledes versjonen av appen. Når oppdateringen er fullstendig lansert, trenger brukere ikke å foreta seg noe. Du får et varsel som informerer deg om at du får den nye Workplace Chat for iOS.
Hvis du ønsker å gi oss tilbakemelding, kan du gå til innstilling i Workplace Chat-appen på iOS og velge Send tilbakemelding.
Android-applikasjon
Vi har for øyeblikket ingen planer om å redesigne Android-opplevelsen. Vi fortsetter å gjøre forbedringer i Android-opplevelsen, hvor nye funksjoner som Workplace-rom er på vei. Den eneste funksjonen som ikke er tilgjengelig for Android-brukere, er nattmodusen i appen.
Var denne informasjonen nyttig?