Kundeoppdateringer

Besøk Dette er nytt-siden for å finne ut mer om nye Workplace-funksjoner og oppdateringer.

Dette er nytt-siden kan alle standardadministratorer se kommende funksjoner for Workplace, samt de nyeste funksjonene som er tilgjengelige på Workplace i dag.
For å komme til Dette er nytt, åpne Administrasjonspanel. Her kan du velge Dette er nytt.
Var denne informasjonen nyttig?
Supplier Connect, som nå er på Workplace-plattformen, er en leverandørportal som brukes til å spore og administrere bedrifter med Facebook.
Nye Workplace-kontoer blir opprettet for noen ansatte i selskapet ditt som har tilgang til Facebook Supplier Connect. Alle brukere i Supplier Connect vil motta e-poster for å konfigurere kontoene deres. Systemadministratorer i Workplace vil motta en e-post med en forespørsel om å gå gjennom og godkjenne nye kontoer for å legge dem til i Supplier Connect. E-poster blir sendt fra notification@fbworkmail.com.
Hvis du har spørsmål eller bekymringer, kan du kontakte suppliers@fb.com..
Var denne informasjonen nyttig?
Vi bygger om Workplace Chat-appen for iOS for å fortsette å tilby moderne og kraftige mobilopplevelser for arbeidet. Appen vår kommer til å bidra til å forbedre ytelsen og produktiviteten, og samtidig ta mindre plass på telefonen din. Vi introduserer også nye funksjoner som nattmodus og full støtte for vårt nye videoprodukt, Workplace-rom. Appen blir rullet ut over flere måneder.
Nye funksjoner
Vi introduserer nye funksjoner som forbedrer Workplace Chat-appen på iOS.
Nøkkelegenskaper:
 • Nattmodus
 • Full støtte for Workplace-rom med videosamtaler for opptil 50 folk
Appen blir fullstendig ombygd fra grunnen av, så det kan være at funksjoner med lav bruk mangler midlertidig mens de bygges om. Som et ledd i målet om å forbedre ytelsen og støtte produktiviteten din, er det også noen funksjoner med lavt bruk som har blitt fjernet og som ikke vil bli gjenopprettet. Listen nedenfor viser hvilke funksjoner som mangler for øyeblikket og når de kommer tilbake, så vel som de blir fjernet:
Oppdatering: 28. september 2020
Vi fortsetter å spore alle tilbakemeldinger fra kunder som hadde tidlig tilgang til Chat-appen i iOS. Under har vi oppsummert noen av de nyeste appforbedringene av opplevelsen samt det som kommer snart.
Nylige forbedringer: Påliteligheten til video- og lydanrop har vært vår høyeste prioritet. Vi har løst problemer med dårlige forbindelser under videosamtaler samt forbedret lydkvaliteten. Bilderedigering av bilder lastet opp fra kameraet ditt vil også være tilgjengelig i neste apputgivelse.
Forbedringer som kommer snart: Vi kommer til å fortsette å jobbe med at video- og lydanrop skal være pålitelige.
Nå tilgjengelig Blir støttet innen oktoberBlir avviklet
Søk etter boter
Rediger bilde og beskrivelse for gruppechat
Send statisk plassering
Bruk internettvisninger med bot
Angi status
Få flere likerklikk
Bruk hurtigsvar med bot
Bildebeskjæring
Sende og tilpasse likerklikk-emoji og tastatur
Bruk bothandlingsmeny
Etikettbutikk
Egendefinerte botsvar
Tommel ned-reaksjon
Se DND-ikon i innboks
Forslag til meldingshandlinger
Angi DND
Angi kallenavn
Se alle medier i delt chat
Nylige søk
Send etiketter
Endre datainnstillinger
Nevn @her og @alle
Automatisk lagring av bilder til kamerarull
Spørreundersøkelser
Se invitasjoner som venter
Lagre meldinger
Personer- og utforskfaner
søke etter meldinger
Rediger gruppefarge
Søk i chat
Egendefinerte varslingsinnstillinger
Statusinnstilling
Bilderedigering for bilder du sender fra bildebiblioteket ditt
Innstilling av gruppebeskrivelser
Rediger gruppebeskrivelser
Bedre videosamtaler (inkludert lyd)
Bilderedigering fra bilder du laster opp fra kameraet ditt
Merk: disse funksjonene er fortsatt tilgjengelige på internett og andre plattformer, men er midlertidig utilgjengelige på iOS.
Hvordan kan jeg melde meg på eller av?
Hvis du ønsker å være en del av tidlig tilgang-programmet vårt, kan du gå til innlegget om Workplace Chat iOS under Tidlig tilgang-delen i Nyheter i administrasjonspanelet > Administrer tidlig tilgang > Velg å enten melde på systemadministratorer for ditt Workplace eller hele ditt Workplace.
Hvis du vil bytte tilbake til den gamle versjonen av Workplace Chat-appen, går du til innlegget om Workplace Chat iOS under Tidlig tilgang-delen i Nyheter i administrasjonspanelet > Administrer tidlig tilgang > Velg Ingen. Brukere kan ikke bytte tilbake selv, administratorer må bytte tilbake hele sin Workplace.
Det tar i gjennomsnitt én dag å motta den nye iOS-appen eller å bytte tilbake til den gamle. Når overgangen er gjennomført, må alle brukerne gjenstarte appen to ganger for å kunne bruke den annerledes versjonen av appen. Når oppdateringen er fullstendig lansert, trenger brukere ikke å foreta seg noe. Du får et varsel som informerer deg om at du får den nye Workplace Chat for iOS.
Hvis du ønsker å gi oss tilbakemelding, kan du gå til innstilling i Workplace Chat-appen på iOS og velge Send tilbakemelding.
Android-applikasjon
Vi har for øyeblikket ingen planer om å redesigne Android-opplevelsen. Vi fortsetter å gjøre forbedringer i Android-opplevelsen, hvor nye funksjoner som Workplace-rom er på vei. Den eneste funksjonen som ikke er tilgjengelig for Android-brukere, er nattmodusen i appen.
Var denne informasjonen nyttig?
Workplace sitt nye nettsted ble skapt for å gi oss et nytt grunnlag for å forbedre ytelsen og tilgjengeligheten til Workplace, noe vi vet er viktige prioriteter for kundene våre, basert på tilbakemeldinger. Det vil dra nytte av Facebooks kraftige infrastruktur, som er skapt for å hjelpe milliarder mennesker over hele verden med å holde kontakten.
Med denne oppdateringen kan vi fortsette å forbedre ytelsen og tilgjengeligheten i fremtiden, samtidig som vi introduserer spennende funksjoner som hjelper kolleger å holde kontakten og samarbeide.
Dette er nytt
 1. Nattmodus: hjelper med å minimere gjenskinn og er lettere for øynene, spesielt for bruk i dårlige lysforhold. Du kan bytte til nattmodus ved å gå til profilbildet ditt i venstre navigasjon → Innstillinger → Skjermalternativer → Nattmodus
 2. Fullbreddemodus: gir en bedre opplevelse for folk som bruker en stor skjerm ved å minimere bortkastet plass.
 3. Bedre opplevelse med oppretting av innlegg: Vi moderniserte opplevelsen med å opprette innlegg ved å skjule delen «Legg til i innlegget ditt» for å forbedre fokuset, og la til enklere alternativer for tekstformatering.
 4. Bedre tilgjengelighet: I tillegg til nattmodus har vi introdusert forbedret fokusadministrasjon, enklere tastaturnavigasjon og støtte for skjermlesere. Gå til hjelpesenteret vårt for å finne ut mer om tilgjengelighet på Workplace.
 5. Raskere: Ved å bruke banebrytende infrastrukturkomponenter utviklet av Facebook, er Workplace-nettstedet nå betydelig raskere, noe som gjør det lettere for deg å finne de tingene du trenger for å få jobben gjort.
Hva som er endret
For å hjelpe deg med å finne rundt det nye nettstedsgrensesnittet, er det noen funksjoner som har flyttet eller endret seg:
 1. Gruppeinnsikt har blitt flyttet under «Administreringsvalg», som er tilgjengelig via «...»-menyen ved gruppeoverskriften for fullskjermvisning.
 2. Alternativer for gruppeadministrator åpnes nå i fullskjermvisning med et tydeligere informasjonshierarki og visuelt design.
 3. Standardmeny for innleggsverktøy i grupper viser når alternativer som Legg til bilde/video, innsjekking eller deling av en følelse eller aktivitet. Hvis du vil ha flere valg, kan du klikke deg inn på innleggsverktøyet for å legge til i innlegget ditt.
 4. Chattemenyens grensesnitt har blitt endret. Dette er synlig når man klikker på knappen + i chatten. Rekkefølgen på mulige handlinger har blitt endret – å opprette en meningsmåling, for eksempel, er nå nederst på listen.
 5. Grensesnitt for arrangementer: Vi har modernisert brukergrensesnittet for arrangementer: Inviter-knappen vises nå i øvre høyre hjørne, i stedet for under hendelsesdetaljer, for å gjøre det lettere å raskt invitere kollegene dine til bedrifts- og teamarrangementer.
Hva mangler midlertidig?
De fleste funksjoner på Workplace, bortsett fra noen funksjoner med lite bruk som er oppført i følgende avsnitt, vil være tilgjengelige i den nye nettopplevelsen innen oktober. Vi anbefaler å bytte tilbake til den klassiske opplevelsen for å bruke funksjoner som fremdeles holder på å bli bygget inn i den nye opplevelsen, for eksempel følgende funksjoner:
 1. Emner kan kun bli lagt til etter publisering, inkluderer ikke emneforslag, og befinner seg nå nederst på innlegget. Emnetagger er ikke synlige i den høyre kolonnen, og administratorinnstillingene som lar deg aktivere/deaktivere emnefunksjonen for en gruppe, mangler.
 2. Chat: Funksjonaliteten for taleklipp mangler for øyeblikket (tilgjengelig innen desember).
 3. Innleggsverktøy: støtte for innlegg på flere språk.
 4. Støtte til nattmodus: Noen grensesnitt støtter ikke nattmodus fullstendig enda. Vi går gjennom hver side og kommer til å tilby full støtte innen lansering.
Statusoppdatering: 12. oktober 2020
Vi fortsetter å spore alle tilbakemeldinger fra kunder som hadde tidlig tilgang til det nye Workplace-nettstedet. Under har vi oppsummert noen av de nyeste forbedringene av opplevelsen samt det som kommer snart.
Nettstedsforbedringer:
De siste to ukene har vi fikset filkommentarer, og kamera støttes nå i webchatten. Vi har også forbedret japanske og koreanske tekstinndata i innleggsverktøyet og ChatBot-karusellene.
Hva skjer videre?
Vi jobber fremdeles med flerspråklige innlegg, emner og støtte for taleklipp i webchatten. Disse funksjonene er mer komplekse og krever mer tid å utvikle i den nye opplevelsen.
Hvilke ting kommer ikke til å være tilgjengelige i den nye opplevelsen?
 1. Angi kallenavn: For å lette infrastrukturen til Workplace-nettstedet har vi bestemt oss for å fjerne funksjonen «angi kallenavn» som gjorde det mulig for chatdeltakere å gi hverandre kallenavn. Vi har bestemt oss for å avvikle denne funksjonen på både Workplace-nettstedet og Workplace Chat iOS-appen.
 2. Meningsmålinger på bilder: På grunn av svært lav bruk har vi besluttet oss for å avvikle denne funksjonen.
Merknad om Internet Explorer 11-støtte
Internet Explorer 11 (IE11) støttes for øyeblikket ikke i den nye opplevelsen, og alle som bruker IE11 vil forbli på den klassiske opplevelsen. Vi forstår at flere kunder bruker IE11, og at det kan være vanskelig for noen å oppgradere eller bytte nettleser, så vi vil jobbe tett med kundene om en langsiktig plan og vil holde alle oppdatert.
Sammendragsliste over funksjoner
Dette er nyttHva som er endretDette er fiksetStøttes innen oktoberIkke lenger tilgjengelig
NattmodusGruppeinnsiktVedlegge flere filer/bilder i et innleggemnerAngi kallenavn
Bredere strømAdministrasjonsalternativer for grupper«Kom i gang»-knapp i vedvarende meny mangler for chatboterFunksjonalitet for taleklipp i chattenMeningsmålinger på bilder
Bedre opplevelse med oppretting av innleggStandardmeny for innleggsverktøy i grupperAutomatisk gruppemedlemskap heter nå: Hvem som har forhåndsgodkjenning til å bli med.Fullstendig støtte for nattmodus
Forbedret tilgjengelighetChattemenyEnterprise-direktesending via peer-to-peerStøttes innen desember
RaskereGrensesnitt for arrangementerStøtte for oppretting av arrangementer i grupperFilkommentarer
Innleggsinnsikt er nå tilgjengelig via kontekstmenyen øverst til høyre i innleggene dineStøtte for innlegg på flere språk
Oppretting av bildealbum i grupper
Inviter til grupper via CSV-filopplastinger
Mer synlige tidsstempler i chat
Filintegreringer med Google Disk og Dropbox
Mulighet til å legge ved flere filer i et innlegg og se filforhåndsvisninger
Formatering ved visning av markdown-innlegg i fullskjerm
Opprette og redigere teksting for videoer
Filintegrering med Sharepoint/Onedrive
Vise timeplaner i Arrangementer
Laste opp filer i Filer-fanen i en gruppe
Kamerafunksjonalitet i chatten
Filkommentarer
Tidslinje for lansering
12. august – Mulighet for tidlig tilgang (Nytt og klassisk nettsted er tilgjengelig)
Administratorer kan teste den nye opplevelsen og slå den av/på for bedriften sin
26. august – Kun mulighet for å fravelge tidlig tilgang (Nytt og klassisk nettsted er tilgjengelig)
Ny nettsted lanseres for alle kunder. Bedrifter kan bytte tilbake når som helst, hvis de ønsker det.
Oktober – Manglende funksjoner blir tilgjengelige i den nye opplevelsen (Nytt og klassisk nettsted er tilgjengelig)
De fleste Workplace-funksjonene, med unntak av noen funksjoner med lavt bruk, kommer til å være tilgjengelige i den nye nettopplevelsen innen slutten av oktober.
9. desember – Det gamle nettstedet er ikke lenger tilgjengelig
Workplace-forekomsten din blir flyttet til det nye Workplace-nettsted, og du har ikke lenger tilgang til den klassiske opplevelse. Merk: Brukere av Internett Explorer 11 fortsetter å bruke den gamle opplevelsen.
Vanlige spørsmål
Jeg er administrator, hvordan slår jeg på/av den nye nettsideopplevelsen for å prøve den selv?
Som administrator kan du prøve det nye nettstedet ved å slå det på for bare din egen konto. For å gjøre dette klikker du på profilbildet ditt nederst til venstre og klikk deretter på «Bruk forbedret Workplace-nettsted».
Jeg er administrator, hvordan slår jeg på/av den nye nettsideopplevelsen for bedriften din?
Fra 12. august til 9. desember kan systemadministratorer slå på/av det forbedrede nettstedet for hele Workplace-fellesskapet sitt via innlegget i delen Kommende funksjoner på siden Dette er nytt i administrasjonspanelet. Administratorer kan velge en start- og sluttdato for tidlig tilgang-perioden. Alle bedrifter mottok automatisk den nye opplevelsen den 26. august, men du kan forskyve startdatoen til 9. desember for å utsette å få den nye opplevelsen.
Jeg er en ansatt. Hvordan kan jeg gå tilbake til det klassiske nettstedet hvis jeg ikke vil bruke det forbedrede nettstedet?
Frem til 9. desember vil du kunne gå tilbake til det gamle nettstedet. For å gjøre dette klikker du på profilbildet nederst til venstre og klikk deretter på «Bruk klassisk Workplace-nettsted». Dette alternativet forsvinner etter 9. desember.
Når blir de manglende funksjonene gjort tilgjengelige i den nye opplevelsen?
Alle manglende funksjoner vil være tilgjengelige innen oktober, sånn at du kan prøve dem før den endelige overgangen 9. desember.
Når blir den nye opplevelsen lansert for alle?
Den 9. desember blir Workplace-forekomsten din flyttet til det nye Workplace-nettsted, og har ikke lenger tilgang til det klassiske Workplace-nettstedet. IE11-brukere kommer fortsatt til å benytte den klassiske opplevelsen.
Var denne informasjonen nyttig?