Bli medlem av Workplace

Bli med kollegene dine på Workplace og samarbeid ved hjelp av Grupper, Chat, Rom, direktesendt videokringkasting og mer. Se veiledningen for nye brukere for flere tips om hvordan du kan få mest mulig utav tiden din på Workplace.

Slik logger du inn på Workplace-kontoen din:
  1. Fra Workplace-URL-adressen din skriver du inn jobb-e-postadressen din og klikker på Fortsett.
  2. Skriv inn passordet ditt.
  3. Klikk på Logg inn.
Var denne informasjonen nyttig?
Hvis du vil konfigurere Workplace Advanced for bedriften din, kan du registrere deg på nettstedet vårt. Det er ingen begrensning på antall personer du kan ha i Workplace-fellesskapet ditt.
Hvis bedriften allerede bruker Workplace Advanced, kan du konfigurere kontoen ved å klikke på lenken i e-posten du har mottatt, eller ved å gå til [DittBedriftsnavn].workplace.com (f.eks. bedrift.workplace.com) fra datamaskinen din.
Merk: Brukere i bedrifter uten underdomener kan konfigurere kontoene sine ved å gå til workplace.facebook.com.
Når du har konfigurert kontoen din, kan du laste ned iPhone- eller Android-appen for å få tilgang til den fra enhetene dine.
Var denne informasjonen nyttig?
Hvis du har fått en Workplace-tilgangskode, kan du få tilgang til den nye Workplace-kontoen din med det samme.
Slik får du tilgang til Workplace-kontoen din:
  1. Gå til work.workplace.com/work/accesscode, eller last ned Workplace- eller Workplace Chat-appen fra iOS App Store eller Google Play Butikk.
  2. På innloggingsskjermen klikker eller trykker du på Opprett konto med tilgangskode.
  3. Oppgi tilgangskoden på 16 tegn som du har fått.
  4. Oppgi et unikt brukernavn og passord som du nå skal bruke til å logge inn på Workplace med. Når dette er angitt, har du tilgang til Workplace.

Var denne informasjonen nyttig?
Ja, brukernavnene og passordene som brukerne velger på Workplace, er unike for Workplace, og atskilt fra eventuelle passord de bruker på Facebook.
Var denne informasjonen nyttig?
Hvis du bruker et offentlig e-postdomene:
  • Workplace-administratorer kan klargjøre deg for Workplace-fellesskapet sitt.
  • Medlemmer av flerbedriftsgrupper kan invitere deg til gruppene sine.
Merk: Vi lanserer registreringer til offentlige e-postdomener gradvis.
Var denne informasjonen nyttig?
Feilsøking
Du kan bare opprette en Workplace-konto ved å bruke et privat e-postdomene som tilhører en bestemt person. Husk at e-postdomenet ikke allerede kan være i bruk i et annet Workplace-fellesskap.
Du kan ikke registrere deg på Workplace med et offentlig e-postdomene, som gmail.com, yahoo.com osv. Du kan heller ikke registrere deg på Workplace med en generisk e-postadresse, som info@, admin@, salg@ osv.
Var denne informasjonen nyttig?
Hvis du får en feil som sier at domenet er opptatt, kan det bety at det foreslåtte domenet allerede brukes av en annen bedrift, eller at du prøver å legge til et offentlig domene. Hvis du mener dette er en feil og kan bevise at du eier domenet, kan du kontakte støtteteamet vårt for hjelp.
Merk: Du kan tillattliste et e-postdomene ved å gå til administrasjonspanelet. Det er bare bedriftsadministratorer som kan tillattliste e-postdomener.
Var denne informasjonen nyttig?