Hvordan bruker jeg navigeringsassistenten på Workplace?

Navigeringsassistenten er et verktøy for folk som ønsker å bruke skjermlesere eller tastatursnarveier for å komme seg rundt på Workplace. Hvis du bruker tastaturet for å navigere, er navigeringsassistenten alltid det første elementet på siden, selv når den ikke kan ses.
Du åpner navigeringsassistenten ved å trykke på tab for å flytte fokuset fra nettleserens verktøylinje til nettsiden.
Bevege seg rundt i navigeringsassistenten
Navigeringsassistenten er en menylinje som inneholder 3 menyer: Deler på denne siden, Andre sider på Workplace og Hjelp for tilgjengelighet.
  • Du kan bevege deg mellom menyene på menylinjen ved å bruke venstre og høyre piltast.
  • Du åpner en meny ved å trykke på Enter eller Retur.
  • Du kan bevege deg på en meny ved å bruke opp- og ned-piltastene. Du kan også bruke bokstavtaster for å hoppe til det neste menyelementet som starter med den bokstaven.
Bruke Deler på denne siden
Menyen Deler på denne siden viser landemerkeregionene som er på den nåværende siden. Alle sider på Workplace er delt inn i store deler som kalles landemerkeregioner. De fleste sider på Workplace har en hovedinnholdsregion. Hvis du for eksempel er på profilen din, inkluderer hovedinnholdsregionen tidslinjen din. Hvis en side på Workplace har en hovedinnholdsregion, står den oppført som det første elementet under Deler på denne siden.
Noen eksempler på andre regioner du kan finne under Deler på denne siden, er Søk på Workplace og Opprett et innlegg.
Du flytter tastaturfokus til en av delene på menyen ved å trykke på Enter eller Retur.
Bruke Andre sider på Workplace
Menyen Andre sider på Workplace viser sider utenfor startsiden og Nyhetsoppdatering. Noen eksempler på sider du kan finne på denne menyen, er Profil, Varsler og Innstillinger.
Du flytter tastaturfokus til en av sidene på menyen ved å trykke på Enter eller Retur.
Var denne informasjonen nyttig?