Hvordan knytter jeg en chat til en gruppe på Workplace og hvordan fungerer det?

Hjelpesider for datamaskin
Når du oppretter en gruppe, har du muligheten til å automatisk opprette en gruppechat.
Når medlemmer blir med i eller blir lagt til i gruppen, blir de også med i den tilknyttede chatten. Hvis et medlem forlater gruppen, forlater alle chatten samtidig. Men hvis et gruppemedlem forlater chatten, forlater de ikke gruppen.
Gruppen din må ha færre enn 250 medlemmer for å opprette en tilknyttet chat. Grupper tilordnet et personsett og grupper med automatiske medlemskapsregler kan ikke ha en tilknyttet chat. Som gruppeadministrator kan du deaktivere chatten når som helst.
Hvis du ikke opprettet en chat da du først opprettet gruppen, kan du legge til en fra administratorinnstillingene.
Legge til en chat for gruppen din
  1. I nyhetsoppdateringen klikker du på gruppen din i panelet til venstre. Det kan hende du må klikke på Se alle under Grupper-delen først.
  2. Klikk på More under forsidebildet til gruppen.
  3. Klikk på Administrasjonsalternativer.
  4. Ved siden av Chat klikker du på Edit.
  5. Klikk på Legg til chat, og klikk deretter på Slå på.
Knytte en eksisterende chat til gruppen din
  1. Klikk på More under forsidebildet til gruppen.
  2. Klikk på Administrasjonsalternativer.
  3. Ved siden av Chat klikker du på Edit.
  4. Klikk på Tilknytt eksisterende chat.
  5. Velg hvilken chat du vil knytte til, og klikk på Fortsett.
Når du knytter en eksisterende chat til gruppen din, blir medlemmene automatisk kombinert. Alle medlemmene i gruppen din blir lagt til i chatten, og alle medlemmene i chatten blir lagt til i gruppen.
Fjerne tilknytningen mellom en chat og gruppen din
  1. I Workplace-nyhetsoppdateringen går du til gruppen du vil fjerne den tilknyttede chatten fra. Du finner den ved å søke på navnet til gruppen i panelet til venstre.
  2. Klikk på More øverst i gruppen, og klikk på Administratoralternativer
  3. Klikk på Edit ved siden av Chat.
  4. Klikk på Fjern tilknytning til chat, og klikk deretter på Fjern tilknytning for å bekrefte.
Nå er ikke chatten assosiert med gruppen din lenger. Medlemmer kan fremdeles finne chatten og sende nye meldinger.
Var dette til hjelp?
Ja
Nei