Konfigurering av Workplace

Finn ut mer om noen av de grunnleggende innstillingene du kan bruke for å klargjøre Workplace for organisasjonen din. Se veiledningene våre om å administrere ansattkontoer når du er klar til å invitere kolleger.

Vi anbefaler at du bruker den mest oppdaterte versjonen av en av de følgende nettleserne for å være sikker på at du får en best mulig opplevelse av Workplace:
Var denne informasjonen nyttig?
Navn og logo (Workplace Advanced)
Hvis bedriften din bruker Workplace Advanced og du er administrator, kan du tilpasse fellesskapets profil ved å gå til Administrasjonspanel på en datamaskin og velge Innstillinger til venstre. Herfra kan du
  • endre bedriftsnavnet ditt
  • oppdatere bedriftslogoen
  • angi bruksbetingelser
  • spesifisere Workplace-planen

  • Domener (Workplace Advanced)
    Hvis bedriften bruker Workplace Advanced og du er administrator, kan du legge til og verifisere domenene dine ved å velge E-postdomener under Innstillinger i Administrasjonspanel. Finn ut mer om hvordan du verifiserer domenet ditt.
    Grupper (Workplace Advanced og Workplace Essential)
    Du kan også legge til eller bytte gruppens forsidebilde. Finn ut mer om grupper på Workplace.
    Var denne informasjonen nyttig?
    Denne artikkelen gjelder bare dem som bruker Workplace Essential og Workplace Advanced.
    Slik endrer du bedriftslogoen:
    1. Klikk på Administrasjonspanel øverst til venstre på Workplace.
    2. Klikk på Innstillinger.
    3. Bla ned til Bedriftslogo, og klikk på Oppdater logo.
    4. Velg filen din.
    5. Rediger logoen, og klikk deretter på Beskjær og lagre.
    Var denne informasjonen nyttig?
    Logobilder på Workplace bør være 495 x 234 piksler eller større. Disse dimensjonene sikrer at bildet passer inn i den angitte logomalen.
    Bilder som er større enn 495 x 234 piksler, skaleres ned så de passer inn i logomalen.
    Følgende formater støttes:
      .PNG (med eller uten bakgrunn)
      .JPG
    Husk at animerte formater som .GIF ikke støttes, og filer bør ikke lagres i RGB-modus. Logoer som er lastet opp i CMYK-modus, kan være forskjellige i farge sammenlignet med forhåndsvisning av den opprinnelige filen.
    Var denne informasjonen nyttig?
    Språkinnstillingene hjelper deg å endre hvilke språk du ser på Workplace.
    Slik endrer du språkinnstillingene:
    Klikk på profilbildet ditt nederst til venstre i nyhetsoppdateringen > klikk på Innstillinger > klikk på Språk og region.
    Herfra kan du velge hvilke språk du vil bruke Workplace på, og du kan oppdatere oversettingspreferansene dine for nyhetsoppdateringen. Du ser disse alternativene:
    • Vis Workplace på dette språket: Dette endrer språket på Workplace.
    • Språk du vil ha innlegg oversatt til: Dette endrer hvilket språk kommentarer og innlegg på andre språk oversettes til.
    • Språk du ikke blir tilbudt oversettelser for: Dette avgjør hvilke språk du ikke vil se alternativer for oversettelse for. Kommentarer eller innlegg som er skrevet på disse språkene, inneholder ikke alternativer for oversettelse.
    • Språk du ikke vil ha oversatt automatisk: Dette avgjør hvilke språk du ikke vil ha oversatt automatisk. Innlegg som er skrevet på disse språkene, oversettes ikke automatisk.
    • Publisere på flere språk: Dette gjør at du kan publisere innholdet ditt på flere språk.
    Var denne informasjonen nyttig?
    Du kan aktivere totrinnsverifisering for å legge til et totrinnsverifiseringssystem for Workplace-kontoen din for å øke sikkerheten.
    Hvis du slår på totrinnsverifisering, også kalt godkjenning med flere faktorer (MFA), blir du bedt om å oppgi en sikkerhetskode hver gang du prøver å logge inn på Workplace-kontoen eller -appen din fra en ny enhet. Når du har oppgitt sikkerhetskoden, kan du velge å lagre enheten i kontoen din, slik at du ikke behøver å gå gjennom denne prosessen neste gang du logger inn fra den samme enheten.
    Slik slår på totrinnsverifisering:
    1. Logg inn på Workplace.
    2. Klikk på profilbildet ditt nederst til venstre på Workplace.
    3. Klikk på Innstillinger.
    4. Klikk på Sikkerhet og innlogging.
    5. Bla nedover, og klikk på Rediger i delen Bruk totrinnsverifisering ,og velg deretter Kom i gang. Du kan bli bedt om å skrive inn passordet ditt igjen.
    6. Klikk på Legg til nytt telefonnummer i delen Tekstmelding (SMS) for å legge til et telefonnummer. Du blir bedt om å oppgi et telefonnummer og deretter om å bekrefte at du eier nummeret ved å oppgi bekreftelseskoden som sendes til deg på SMS.
    Husk at når du har konfigurert preferansene for totrinnsverifisering, må du huske å klikke på Aktiver for å aktivere funksjonen.
    Merk: Sikkerhetskoder kan også genereres med en tredjepartsapp eller med en kodegenerator i Workplace-appen.
    Hvis du ikke lenger har tilgang til totrinnsverifiseringen eller ikke kan logge deg på, kan du kontakte Workplace-administratoren din eller sende en forespørsel om å få tilgang igjen.
    Var denne informasjonen nyttig?