Planer

Workplace er tilgjengelig med Essential-, Advanced- og Enterprise-abonnementer. Finn ut mer om hvordan du velger riktig abonnement for organisasjonen din.

Dette er en oversikt over de to forskjellige Workplace-abonnementene. For å se hvilke spesifikke funksjoner som er tilgjengelige i Advanced- og Enterprise-abonnementene, gå til prissiden for Workplace.
Det finnes to ulike Workplace-abonnementer. Disse faktureres månedlig basert på antall folk som er aktive på Workplace-området ditt.
Gå til prissiden for Workplace for en fullstendig liste over funksjoner som følger med hvert abonnement.
Workplace Advanced
Workplace Advanced er bygget for å koble sammen en hel organisasjon på Workplace. Det inneholder kjente Workplace-funksjoner som Chat, direktesendt video og Grupper, i tillegg til administratorinnstillinger. Workplace Advanced koster USD 4 per person per måned. Med Workplace Advanced kan frontpersonale kobles til Workplace Frontline på mobil for USD 1,50 per person per måned.
Workplace Enterprise
Workplace Enterprise er for organisasjoner som har mer kompleks struktur grunnet sin størrelse eller bransje, og som trenger større grad av støtte. Det inneholder alle funksjonene i Advanced-abonnementet, pluss en 4-timers svartid på innledende støtte, prioritert støtteoppløsning og tidlig tilgang til nye funksjoner. Workplace Enterprise koster USD 8 per person per måned.
Var denne informasjonen nyttig?
Workplace Essential er for kommunikasjon i team og små bedrifter. Det er gratis å bruke. Vi begynner å innføre Workplace Essential i 2020.
Workplace Advanced er skapt for å koble sammen hele organisasjoner og koster USD 4 per person, per måned. Dette er abonnementet vi anbefaler.
Workplace Enterprise er skapt for organisasjoner som har mer kompleks struktur grunnet sin størrelse eller bransje. Det koster USD 8 per person, per måned. For å få Enterprise-abonnementet, må du ta kontakt med Workplace sitt salgsteam eller en Workplace-partner.
Workplace Frontline-abonnementet kan bli lagt til i enten Workplace Advanced eller Workplace Enterprise.
Merk: Besøk prissettingdelen for å finne ut mer om planer og priser.
Var denne informasjonen nyttig?
Workplace tar et fast gebyr på USD 4 per aktive bruker på månedsbasis for vårt Workplace Advanced-abonnement.
Du blir belastet for alle ansatte i fellesskapet ditt, selv for brukere som ikke bruker bedrifts-e-postdomenet ditt til å logge inn.
Vær oppmerksom på at faktureringsvalutaen er USD. Gjeldende avgifter er ikke inkludert i prisene våre. Du kan gå til prisdelen for å få den nyeste informasjonen om priser.
Var denne informasjonen nyttig?