Planer

Workplace er tilgjengelig med Essential-, Advanced- og Enterprise-abonnementer. Finn ut mer om hvordan du velger riktig abonnement for organisasjonen din.

Workplace EssentialWorkplace AdvancedWorkplace Enterprise
ProduktfunksjonerWorkplace Essential har funksjoner som nyhetsoppdatering, grupper, chat og direktesendt video. I tillegg til dette har Workplace Essential administrative funksjoner som et administrasjonspanel, integreringer, administrering av personer og grupper. I tillegg til funksjonene som inkluderer nyhetsoppdatering, grupper, chat og direktesendt video, har Workplace Advanced administrative funksjoner som omfatter analyse, et administrasjonspanel og integrering med identitetsleverandører.I tillegg til funksjonene i Workplace Advanced inkluderer Workplace Enterprise en innledende støtteresponstid på 4 timer, tilgang til et dedikert Enterprise-støtteteam, prioritert oppløsning og tidlig tilgang til nye funksjoner.
InnholdsmodereringInnholdet blir gjennomgått av fellesskapsadministratorene.Innholdet blir gjennomgått av fellesskapsadministratorene.Innholdet blir gjennomgått av fellesskapsadministratorene.
Opprettelse og sletting av kontoerFellesskapsadministratorer kan klargjøre og slette kontoer direkte.Fellesskapsadministratorer kan klargjøre og slette kontoer direkte. Fellesskapsadministratorer kan klargjøre og slette kontoer direkte.
DataeierskapEn fellesskapsadministrator administrerer fellesskapet, og bedriften eier og kontrollerer dataene. Fellesskapsadministratoren kan når som helst endre, slette eller eksportere dataene dine. En fellesskapsadministrator administrerer fellesskapet, og bedriften eier og kontrollerer dataene. Fellesskapsadministratoren kan når som helst endre, slette eller eksportere dataene dine. En fellesskapsadministrator administrerer fellesskapet, og bedriften eier og kontrollerer dataene. Fellesskapsadministratoren kan når som helst endre, slette eller eksportere dataene dine.
Synligheten til innleggInnhold du publiserer, er synlig for deg, personene i gruppene du publiserer i, eller personer utenfor gruppene hvis det er en åpen gruppe. I tillegg kan fellesskapsadministratorer se all informasjonen du publiserer, også i hemmelige grupper. Innhold du publiserer, er synlig for deg, personene i gruppene du publiserer i, eller personer utenfor gruppene hvis det er en åpen gruppe. I tillegg kan fellesskapsadministratorer se all informasjonen du publiserer, også i hemmelige grupper. Innhold du publiserer, er synlig for deg, personene i gruppene du publiserer i, eller personer utenfor gruppene hvis det er en åpen gruppe. I tillegg kan fellesskapsadministratorer se all informasjonen du publiserer, også i hemmelige grupper.
BetalingWorkplace Essential er en gratis tjeneste. Workplace Advanced-kunder har en gratis prøveperiode på 30 dager. Etter den gratis prøveperioden er Workplace Advanced ikke lenger gratis.Workplace Enterprise er ikke gratis.
Antall kontoer som kan opprettesUbegrenset. Ubegrenset.Ubegrenset.
Var denne informasjonen nyttig?
Workplace Essential er for kommunikasjon i team og små bedrifter. Det er gratis å bruke. Vi begynner å innføre Workplace Essential i 2020.
Workplace Advanced er skapt for å koble sammen hele organisasjoner og koster USD 4 per person, per måned. Dette er abonnementet vi anbefaler.
Workplace Enterprise er skapt for organisasjoner som har mer kompleks struktur grunnet sin størrelse eller bransje. Det koster USD 8 per person, per måned. For å få Enterprise-abonnementet, må du ta kontakt med Workplace sitt salgsteam eller en Workplace-partner.
Workplace Frontline-abonnementet kan bli lagt til i enten Workplace Advanced eller Workplace Enterprise.
Merk: Besøk prissettingdelen for å finne ut mer om planer og priser.
Var denne informasjonen nyttig?
Workplace tar et fast gebyr på USD 4 per aktive bruker på månedsbasis for vårt Workplace Advanced-abonnement.
Du blir belastet for alle ansatte i fellesskapet ditt, selv for brukere som ikke bruker bedrifts-e-postdomenet ditt til å logge inn.
Vær oppmerksom på at faktureringsvalutaen er USD. Gjeldende avgifter er ikke inkludert i prisene våre. Du kan gå til prisdelen for å få den nyeste informasjonen om priser.
Var denne informasjonen nyttig?
Du må være logget inn på Workplace fra datamaskinen din for å oppgradere til Workplace Advanced fra Workplace Standard.
Slik oppgraderer du Workplace-kontoen din til Workplace Advanced fra Workplace Standard:
  1. Klikk på Oppgrader under Nyhetsoppdatering øverst til venstre på Workplace.
  2. Fyll ut skjemaet med ytterligere informasjon om selskapet ditt.
  3. Merk av i boksen som fastsetter at du forstår avtalen.
  4. Klikk på Fortsett. Nå blir du ledet gjennom domeneverifiseringsprosessen.
Vær oppmerksom på at oppgradering til Workplace Advanced betyr at fellesskapet ditt må godta nye betingelser. Finn ut mer om Workplace Advanced-funksjoner.
Hvis det er første gang du oppgraderer til Workplace Advanced, har du rett på en ny gratis prøveperiode. Hvis du registrerer deg for Advanced, bytter til Standard og deretter går tilbake til Advanced, får du ikke en ny gratis prøveperiode.
Husk at du må bevise eierskap til e-postdomenet for å kunne oppgradere kontoen din til Advanced.
Var denne informasjonen nyttig?
Denne artikkelen gjelder bare administratorer for Workplace Advanced.
Slik bytter du kontoen din til Workplace Essential:
  1. På datamaskinen klikker du på Administrasjonspanel øverst til venstre i profilen din.
  2. Klikk på betalinger.
  3. Klikk på Gå gjennom abonnementer og velg Bytt til Essential.
  4. Når du blir bedt om det må du bekrefte byttet for å fullføre prosessen.
Du kan når som helst gå tilbake til Advanced ved å klikke på Oppgrader til Advanced-knappen.
Merk: Hvis du ikke ser alternativet for å bytte til Workplace Essential, kan du måtte logge ut av kontoen din, tømme hurtigminnet på nettleseren din og deretter logge inn igjen.
Var denne informasjonen nyttig?
Hvis du bytter fra Workplace Advanced til Workplace Essential, får du ikke lenger tilgang til følgende funksjoner:
Usendte invitasjoner
  • Usendte invitasjoner blir slettet for godt fra fellesskapet ditt.
Engangsinnlogging (SSO)
  • Hvis du bruker engangsinnlogging, blir alle kollegene dine logget ut, og de blir nødt til å opprette sine egne passord. De vil heller ikke kunne logge seg inn med ett enkelt klikk.
Analyser som viser hvem som bruker Workplace i fellesskapet ditt
  • Administrasjonspanelet ditt vil forsvinne. Som resultat kan du ikke lenger se hvilke personer og grupper som er mest aktive på Workplace.
Personlig e-poststøtte for administratorer
  • Du kan ikke lenger få direkte støtte via e-post når du lurer på noe, men du vil fortsatt ha tilgang til hjelpesenteret.
Administratorkontroller for administrasjon av fellesskapet
  • Du kan ikke moderere innlegg eller administrere dine egne data og brukere, og du kan ikke lenger se om noen i fellesskapet har rapportert innlegg.
API-er for egendefinerte integreringer og roboter
  • Du kan ikke bruke roboter, og du vil ikke lenger ha tilgang til API-et for egendefinerte integreringer.
Synkronisering med identitetsleverandører, som G Suite
  • Du kan ikke lenger synkronisere sømløst med identitetsleverandører, så personer blir ikke lagt til eller fjernet automatisk når de slutter seg til eller forlater bedriften din. Brukere som allerede er synkronisert, blir værende i Workplace.
Gå til prissiden for å finne ut mer om hvilke funksjoner som er tilgjengelige med de ulike abonnementene.
Merk: Hvis du allerede har en egendefinert URL-adresse for Workplace, eller hvis du har flere verifiserte e-postdomener, vil vi ikke gjøre endringer på dem, men husk at du ikke lenger kan oppdatere eller administrere denne informasjonen når du bytter til Workplace Essential.
Var denne informasjonen nyttig?
We're upgrading Workplace to provide a better experience for you and your Workplace community.
Because we're upgrading to a newer, better Workplace experience, Workplace Standard will be deleted and eventually replaced by Workplace Essential, which offers new features and updates, including an Admin Panel for System Admins.

Domain Verification
To gain access to Workplace Essential from Workplace Standard, users will first need to verify their domain. You can access domain verification by clicking Upgrade Plan at the top of your News Feed. Once this is done, you will need to select a System Admin, who will act as a Data Controller. If a Data Controller or System Admin is not selected, your access to Workplace Standard will be lost.

New Admin Selection
In case no one in your Workplace can verify your domain, we'll reach out to you via email to help with admin selection.
Var denne informasjonen nyttig?