Planer

Workplace er tilgjengelig med Essential-, Advanced- og Enterprise-abonnementer. Finn ut mer om hvordan du velger riktig abonnement for organisasjonen din.

Det er ett Workplace Core-abonnement, med valgfrie tillegg. Du vil bli fakturert månedlig basert på antall personer som er invitert til Workplace-området ditt.
Gå til prissiden for Workplace for en fullstendig liste over funksjoner som følger med.
Var denne informasjonen nyttig?
Workplace Essential er for kommunikasjon i team og små bedrifter. Det er gratis å bruke. Vi begynner å innføre Workplace Essential i 2020.
Workplace Advanced er skapt for å koble sammen hele organisasjoner og koster USD 4 per person, per måned. Dette er abonnementet vi anbefaler.
Workplace Enterprise er skapt for organisasjoner som har mer kompleks struktur grunnet sin størrelse eller bransje. Det koster USD 8 per person, per måned. For å få Enterprise-abonnementet, må du ta kontakt med Workplace sitt salgsteam eller en Workplace-partner.
Workplace Frontline-abonnementet kan bli lagt til i enten Workplace Advanced eller Workplace Enterprise.
Merk: Besøk prissettingdelen for å finne ut mer om planer og priser.
Var denne informasjonen nyttig?
Workplace tar et fast gebyr på USD 4 per aktive bruker på månedsbasis for vårt Workplace Advanced-abonnement.
Du blir belastet for alle ansatte i fellesskapet ditt, selv for brukere som ikke bruker bedrifts-e-postdomenet ditt til å logge inn.
Vær oppmerksom på at faktureringsvalutaen er USD. Gjeldende avgifter er ikke inkludert i prisene våre. Du kan gå til prisdelen for å få den nyeste informasjonen om priser.
Var denne informasjonen nyttig?