Støtte

Finn ut mer om støtten som er tilgjengelig for deg som Workplace-kunde. Ikke klar til å sende inn en forespørsel om støtte? Få mer hjelp ved å besøke lærings- og opplæringsressursene våre.

Du kan bare kontakte støtteteamet vårt hvis du er administrator på Workplace Premium.
Hvis du er Workplace Premium-administrator:
Klikk på øverst til høyre på siden. Herfra kan du gjøre følgende:
 • Kontakt Workplace-støtten. Teamet vårt vil svare deg innen 48 timer, men vi prøver vanligvis å svare innen en virkedag.
 • Gå til innboksen for brukerstøtte. Her finner du korrespondansen din med Workplace-støtten. Du kan svare på meldinger via innboksen for brukerstøtte eller jobb-e-postadressen din.
 • Still hjelpesamfunnet et spørsmål. I hjelpesamfunnet kan du få kontakt med Workplace-brukere fra andre bedrifter samt din egen, for å finne og dele svar på spørsmål om Workplace. Medlemmer fra teamet vårt deltar også i diskusjonene.
 • Gi tilbakemelding. Vi gjennomgår mange av idéene vi mottar, og bruker dem til å skape en bedre Workplace-opplevelse for alle. Hvis du har et problem som du trenger hjelp til umiddelbart, kan du kontakte Workplace-støtten.
Hvis du fremdeles trenger hjelp, kan du prøve følgende:
 • Gå til utviklerstøtten. Utviklerstøtten inneholder informasjon om teknisk integrering mellom bedriften din og Workplace.
 • Gå til Overgangssenter. Overgangssenteret er ditt sentrale senter for alle anbefalte fremgangsmåter og ressurser i Workplace og bidrar til å sikre en vellykket lansering på Workplace og oppnå raske resultater innenfor organisasjonen din.
Hvis du ikke er administrator eller hvis du bruker Workplace Standard:
Klikk på øverst til høyre på siden. Herfra kan du gjøre følgende:
 • Still hjelpesamfunnet et spørsmål. I hjelpesamfunnet kan du få kontakt med Workplace-brukere fra andre bedrifter samt din egen, for å finne og dele svar på spørsmål om Workplace. Medlemmer fra teamet vårt deltar også i diskusjonene.
 • Gi tilbakemelding. Vi gjennomgår mange av idéene vi mottar, og bruker dem til å skape en bedre Workplace-opplevelse for alle.
Var denne informasjonen nyttig?
Denne artikkelen gjelder bare dem som bruker Workplace Advanced. Du kan bare få tilgang til Direkte støtte fra en datamaskin.
Det er flere fordeler ved å bruke Direkte støtte:
 • Administratorer får synlighet i alle støtteforespørsler som opprettes av administratorer i bedriften.
 • Direkte støtte er integrert i produktet, noe som betyr at administratorer ikke trenger å forlate Workplace for å få hjelp.
 • Administratorer kan sjekke statusen på saker de har sendt inn, for å følge med på fremdriften.
Var denne informasjonen nyttig?
Prioriteter kan brukes til å gi Workplace-støtten informasjon om den forretningsmessige betydningen og hastegraden tilknyttet problemet eller spørsmålet ditt. Nedenfor finner du retningslinjer for hver enkelt prioritet.
Høy prioritet: Alvorlig forretningsmessig betydning
Alvorlig innvirkning på bedriften. Problemet forhindrer brukere i å utføre arbeidsoppgavene sine. Umiddelbar handling kreves. Det finnes ingen midlertidige løsninger som kan brukes.
Eksempler:
 • Alle brukere er ute av stand til å logge på for å bruke Workplace.
 • En nøkkelkomponent i Workplace fungerer ikke for alle brukere, som for eksempel evnen til å opprette grupper.
 • En nøkkelbruker, for eksempel bedriftsdirektøren, er ikke i stand til å bruke kjernefunksjonalitet i Workplace, som å sende direkte.
Middels prioritet: Moderat forretningsmessig betydning
Moderat innvirkning på bedriften. Problemet forhindrer enkelte brukere i å utføre arbeidsoppgavene sine. Det finnes en midlertidig løsning som kan brukes. En ikke-primær funksjon i Workplace fungerer ikke for brukere.
Eksempler:
 • Enkelte brukere kan ikke sende direkte.
 • En ikke-nøkkelkomponent i Workplace fungerer ikke som ventet – Mac-brukere kan ikke laste ned en video.
Lav prioritet: Lav forretningsmessig betydning
Lav innvirkning på bedriften. Problemet er forbigående. Det finnes en midlertidig løsning som kan brukes. Påvirker færre enn 5 % av det totale antallet brukere, og problemet er ikke tilknyttet en kjernekomponent i Workplace.
Eksempler:
 • Én bruker kan av og til ikke se en chattetråd tilknyttet en gruppe.
 • Noen brukere får ikke lastet ned en video når de bruker en Android-telefon, men det fungerer på en bærbar datamaskin eller iOS-enhet.
 • Relativt beskjedne problemer med API-bruk eller utviklerstøtte.
Merk: Hovedformålet med prioriteter er å signalisere den forretningsmessige betydningen eller hastegraden tilknyttet problemet ditt til Workplace-støtteteamet. Prioriteter er ingen garanti for at saken blir løst raskere eller tregere, men de gjør oss i stand til å konsentrere oss om de sakene som har størst betydning og haster mest.
Var denne informasjonen nyttig?
Annen støtte
Kunderessurssenteret er ditt sentrale senter for alle anbefalte fremgangsmåter og ressurser i Workplace og bidrar til å sikre en vellykket lansering på Workplace og oppnå raske resultater innenfor organisasjonen din.
Var denne informasjonen nyttig?
Statussiden er offentlig tilgjengelig på workplace.com/status. Du kan også finne en lenke til siden under bunnteksten på Workplace-nettstedet.
En oppføring legges til på statussiden når et problem identifiseres, når statusen på problemet endres, og når problemet er løst.
Abonnere på oppdateringer
Du kan legge til utgiverintegreringenWorkplace-status i en Workplace-gruppe. Når en sak vises eller blir løst på Workplace-statussiden, vil integreringen publisere i gruppen, og medlemmene får push- og e-postvarsler.
Slik legger du til integreringen:
 1. I gruppen du administrerer, klikker du på Mer og velger Integreringer.
 2. Klikk på Workplace-status.
 3. Velg Legg til.
Du kan også bruke favoritt-RSS-leseren din til å abonnere på RSS-strømmen for Workplace-status.
Var denne informasjonen nyttig?
Rapporter et problem
Hvis du mener at du har et problem med Workplace, kan du sjekke workplace.com/status for å se om problemet påvirker andre kunder. Vi fører bare opp problemer som påvirker brukernes mulighet til å benytte kjernefunksjoner på Workplace sin statusside. Disse funksjonene er notert øverst på statussiden.
Hvis du er administrator på Workplace Advanced og opplever et problem med en av disse funksjonene, men ikke ser det oppført på statussiden, kan du sende inn en billett til støtteteamet.
Var denne informasjonen nyttig?