Hva er de forskjellige typene Workplace-abonnementer?

Dette er en oversikt over de to forskjellige Workplace-abonnementene. For å se hvilke spesifikke funksjoner som er tilgjengelige i Advanced- og Enterprise-abonnementene, gå til prissiden for Workplace.
Det finnes to ulike Workplace-abonnementer. Disse faktureres månedlig basert på antall folk som er aktive på Workplace-området ditt.
Gå til prissiden for Workplace for en fullstendig liste over funksjoner som følger med hvert abonnement.
Workplace Advanced
Workplace Advanced er bygget for å koble sammen en hel organisasjon på Workplace. Det inneholder kjente Workplace-funksjoner som Chat, direktesendt video og Grupper, i tillegg til administratorinnstillinger. Workplace Advanced koster USD 4 per person per måned. Med Workplace Advanced kan frontpersonale kobles til Workplace Frontline på mobil for USD 1,50 per person per måned.
Workplace Enterprise
Workplace Enterprise er for organisasjoner som har mer kompleks struktur grunnet sin størrelse eller bransje, og som trenger større grad av støtte. Det inneholder alle funksjonene i Advanced-abonnementet, pluss en 4-timers svartid på innledende støtte, prioritert støtteoppløsning og tidlig tilgang til nye funksjoner. Workplace Enterprise koster USD 8 per person per måned.
Var denne informasjonen nyttig?