Hva er de forskjellige typene Workplace-abonnementer?

Workplace EssentialWorkplace AdvancedWorkplace Enterprise
ProduktfunksjonerWorkplace Essential har funksjoner som nyhetsoppdatering, grupper, chat og direktesendt video. I tillegg til dette har Workplace Essential administrative funksjoner som et administrasjonspanel, integreringer, administrering av personer og grupper. I tillegg til funksjonene som inkluderer nyhetsoppdatering, grupper, chat og direktesendt video, har Workplace Advanced administrative funksjoner som omfatter analyse, et administrasjonspanel og integrering med identitetsleverandører.I tillegg til funksjonene i Workplace Advanced inkluderer Workplace Enterprise en innledende støtteresponstid på 4 timer, tilgang til et dedikert Enterprise-støtteteam, prioritert oppløsning og tidlig tilgang til nye funksjoner.
InnholdsmodereringInnholdet blir gjennomgått av fellesskapsadministratorene.Innholdet blir gjennomgått av fellesskapsadministratorene.Innholdet blir gjennomgått av fellesskapsadministratorene.
Opprettelse og sletting av kontoerFellesskapsadministratorer kan klargjøre og slette kontoer direkte.Fellesskapsadministratorer kan klargjøre og slette kontoer direkte. Fellesskapsadministratorer kan klargjøre og slette kontoer direkte.
DataeierskapEn fellesskapsadministrator administrerer fellesskapet, og bedriften eier og kontrollerer dataene. Fellesskapsadministratoren kan når som helst endre, slette eller eksportere dataene dine. En fellesskapsadministrator administrerer fellesskapet, og bedriften eier og kontrollerer dataene. Fellesskapsadministratoren kan når som helst endre, slette eller eksportere dataene dine. En fellesskapsadministrator administrerer fellesskapet, og bedriften eier og kontrollerer dataene. Fellesskapsadministratoren kan når som helst endre, slette eller eksportere dataene dine.
Synligheten til innleggInnhold du publiserer, er synlig for deg, personene i gruppene du publiserer i, eller personer utenfor gruppene hvis det er en åpen gruppe. I tillegg kan fellesskapsadministratorer se all informasjonen du publiserer, også i hemmelige grupper. Innhold du publiserer, er synlig for deg, personene i gruppene du publiserer i, eller personer utenfor gruppene hvis det er en åpen gruppe. I tillegg kan fellesskapsadministratorer se all informasjonen du publiserer, også i hemmelige grupper. Innhold du publiserer, er synlig for deg, personene i gruppene du publiserer i, eller personer utenfor gruppene hvis det er en åpen gruppe. I tillegg kan fellesskapsadministratorer se all informasjonen du publiserer, også i hemmelige grupper.
BetalingWorkplace Essential er en gratis tjeneste. Workplace Advanced-kunder har en gratis prøveperiode på 30 dager. Etter den gratis prøveperioden er Workplace Advanced ikke lenger gratis.Workplace Enterprise er ikke gratis.
Antall kontoer som kan opprettesUbegrenset. Ubegrenset.Ubegrenset.
Var denne informasjonen nyttig?