E-postlevering

Finn ut hva du kan gjøre for å sørge for at e-poster fra Workplace når trygt frem til innboksen. Gå til kunderessurssenteret for mer informasjon om e-postlevering.

E-postdomener
E-post som sendes av Workplace, kommer fra domenet fbworkmail.com.
Den som er e-postadministrator hos dere, må legge til fbworkmail.com som en trygg avsender på e-postverten din, ellers kan ikke personene i organisasjonen din motta e-post om å gjøre krav på kontoen, og de vil heller ikke kunne slutte seg til Workplace-fellesskapet ditt.
E-postservere
E-postadministratoren din må hviteliste IP-adressene til opprinnelsesserverne for e-post for å sikre at organisasjonen din ikke avviser e-post fra Workplace.
66.220.144.128/25 (66.220.144.128 - 66.220.144.254)
66.220.155.128/25 (66.220.155.128 - 66.220.155.254)
69.171.232.128/25 (69.171.232.128 - 69.171.232.254)
69.63.178.128/25 (69.63.178.128 - 69.63.178.254)
69.63.184.0/25 (69.63.184.0 - 69.63.184.126)
Bekrefte e-postopprinnelse
Workplace benytter seg av bransjestandardteknologien DomainKeys Identified Mail (DKIM) for å bekrefte at e-post som kommer fra fbworkmail.com, faktisk kommer fra Facebook.
E-postadministratoren din bør konfigurere e-postverten din slik at den bekrefter DKIM-posten til all e-post fra Workplace, for å sikre at du ikke godtar forfalsket e-post.
Var denne informasjonen nyttig?
Du kan sikre at Workplace-relatert e-post ikke forsvinner i rotemappen i Microsoft Outlook, ved å bruke PowerShell Exchange Online Commandlet til å opprette to transportregler:
  • New-TransportRule -Name "Workplace-e-post omgår Innboks med fokus" -SenderDomainIs "fbworkmail.com" -SetHeaderName "X-MS-Exchange-Organization-BypassFocusedInbox" -SetHeaderValue "true" -Comments "Workplace-e-post leveres til Innboks eller Innboks med fokus og ikke til Rotemappe eller Annet i Exchange Online"
  • New-TransportRule -Name "Workplace-e-post omgår Rotemappe" -SenderDomainIs "fbworkmail.com" -SetHeaderName "X-MS-Exchange-Organization-BypassClutter" -SetHeaderValue "true" -Comments "Workplace-e-post leveres til Innboks eller Innboks med fokus og ikke til Annet i Exchange Online"
Var denne informasjonen nyttig?
Med Microsoft Exchange kan du sette e-postdomenet for Workplace på godkjenningslisten ved å bruke cmdleten Set-MailboxJunkEmailConfiguration.
Var denne informasjonen nyttig?
Selv om e-postverten din aksepterer e-post fra Workplace, kan det fortsatt skje at e-post fra klienter som Microsoft Outlook, merker en e-post som spam eller søppelpost. I slike tilfeller må brukere sjekke spam- eller søppelmappen sin for å finne e-posten. Hvis det er mulig, bør e-postadministratoren din sørge for at e-postklienter legger til fbworkmail.com på listen over sikre og klarerte avsendere.
Vi foreslår at du samarbeider med e-postadministratoren din om å legge til domenet fbworkmail.com på en liste over klarerte avsendere i organisasjonens e-postklient.
Var denne informasjonen nyttig?
Når du setter et e-postdomene på godkjenningsliste på Workplace, beviser du at du har tilgang til e-posten du vil bruke og tillater at andre med samme e-postdomene blir med i Workplace. Folk med samme e-postdomene må ikke bli med i samme Workplace, og kan konfigurere eller bli med i andre Workplace-kontoer med samme domene. Dette kan brukes hvis du ikke eier hele domenet.
Du kan også bli med i flere Workplace-kontoer med samme e-postdomene. Det er ingen grense for hvor mange Workplace-kontoer et e-postdomene eller selskap kan ha.
Finn ut hvordan du setter domenet ditt på godkjenningsliste på Workplace.
Var denne informasjonen nyttig?
Du må justere DKIM- og SPF-konfigureringen på riktig måte for å sørge for at e-postservere kan bekrefte at det var deg som sende e-postene.
Workplace krever at alle e-postsvar sendes med DKIM (DomainKeys Identified Mail) eller SPF (Sender Policy Framework). Dette er bransjestandarder for e-postsikkerhet som hjelper med å bekrefte senderens detaljer og dermed beskytter ansatte fra falske e-poster. E-poster som ikke består disse sjekkene blir ofte behandlet som spam.
For å konfigurere DKIM og SPF kontakter du IT-administratoren din med informasjonen under:
Konfigurering av DKIM og SPF avhenger av e-postserveren din og domenets DNS-leverandør. Du må ha enten DKIM- eller SPF-justering – du kan ikke ha begge deler.
Legg merke til at G Suite automatisk benytter sitt eget domene for DKIM-signatur. I og med at dette automatiske valget ikke kommer til å bestå DKIM-justering (ettersom e-posten ikke er signert av ditt domene, men et tredjeparts domene), kommer vi fortsatt til å avvise de innkommende e-postene dine. Derfor må du sette opp din egen DKIM-konfigurering.
Følg denne veiledningenfor Microsoft Office 365.
Finn ut mer om disse sikkerhetsstandardene.
Merk: Hvis DKIM og SPF ikke er konfigurert riktig, kommer Workplace til å avvise meldinger du sender som gruppeaktivitet, for eksempel gruppeinnlegg eller svar på kommentarer. Hvis dette skjer, får senderen en avvisningsmelding fra enten Workplace eller andre tjenester, inkludert Gmail.
Var denne informasjonen nyttig?