Slå Aktiv-status på Workplace av eller på

Aktiv-statusen viser kollegaene dine at du er aktiv eller nylig har vært aktiv på Workplace. Du ser også når kollegaene dine er aktive eller nylig har vært aktive.
Når Aktiv-statusen er på
  • Kollegene dine ser ved siden av profilbildet ditt og andre steder på Workplace.
  • Du ser når kollegaene dine er aktive eller nylig har vært aktive.
Når Aktiv-statusen er av
  • Hvis du slår av Aktiv-status ett sted, kan du fortsatt vises som aktiv eller nylig aktiv andre steder der du bruker Workplace, med mindre du også slår av innstillingen på disse stedene.
  • Du vil ikke se når kollegaer er aktive eller nylig har vært aktive på de stedene eller i de appene du har slått av Aktiv-status.
Husk at det kan være en forsinkelse fra noen blir aktive eller nylig har vært aktive og tidspunktet for når de vises som aktive eller nylig aktive. Finn ut hvordan du angir Workplace-statusen din.
Var dette til hjelp?
Ja
Nei