Fakturering

Kostnaden for Workplace avhenger av antall fakturerbare brukere i Workplace-fellesskapet ditt. Finn ut mer om hvordan vi definerer en fakturerbar bruker, betaling av den første fakturaen og betalingsbeskyttelse.

Fakturerbare bruker
En fakturerbar bruker er en som har blitt invitert til din Workplace. En bruker blir en fakturerbar person kun når vedkommende flytter fra klargjort (eller venter på invitasjon) til invitert. Du kan klargjøre et ubegrenset antall personer til Workplace uten å bli belastet.
Merk: Alle kontoer som er invitert et stykke inn i en kalendermåned vil ikke være fakturerbare for den måneden.
Var denne informasjonen nyttig?
På Workplace betaler du for antall folk som er invitert til å gjøre krav på Workplace-kontoene sine (inkludert dem som har gjort krav på kontoene sine).
Du kan klargjøre et ubegrenset antall folk for Workplace. Brukere blir først fakturerbare når de inviteres til å registrere Workplace-kontoene sine.
Finn ut mer om forskjellen mellom klargjorte og inviterte brukere.
Finn ut mer om å opprette og slette kontoer.
Var denne informasjonen nyttig?
Frontpersonale er folk som har som hovedrolle å jobbe direkte med kunder eller offentligheten ved å tilby tjenester og støtte eller selge produkter. Dette omfatter også ansatte som er direkte involvert i produksjon og distribusjon av produkter.
For å finne ut om en ansatt er kvalifisert for en Workplace Frontpersonale-plan, still disse spørsmålene:
Har den ansatte en e-postadresse som ikke deles med andre?
 • Hvis den ansatte ikke har sin egen e-postadresse, er vedkommende kvalifisert for Workplace Frontpersonale. Hvis den ansatte har sin egen e-postadresse, er vedkommende kun kvalifisert for Workplace Frontpersonale hvis de følgende påstandene stemmer.
Jobber den ansatte utenom kontorplass (eller ikke med en enhet som kun tilhører vedkommende) minst 50 % av tiden?
 • I så fall er den ansatte kvalifisert som frontpersonale.
Har den ansatte timebetaling?
 • I så fall er den ansatte kvalifisert som frontpersonale.
Andre betingelser
Til slutt må også en av disse rollebeskrivelsene passe til den ansatte:
 • Kundeorientert ansatt (salgsflate, resepsjonist, medarbeider osv.) på alle nivåer, inkludert ledelse
 • Ansatt i bakgrunnen (lager, transportør osv.) på alle nivåer, inkludert ledelse
 • Ansatt i offentlige tjenester (politibetjent, ansvarlig for avfallshåndtering, reparatør av elektriske ledninger, vannavdelingsleder) på alle nivåer, inkludert ledelse
 • Medisinsk personell (sykepleier, lege, fasiliteter) på alle nivåer, inkludert ledelse
Var denne informasjonen nyttig?
Denne artikkelen er bare aktuell for Workplace-systemadministratorer som ikke betaler for Workplace gjennom en forhandler.
For å eksportere en liste over fakturerbare månedsaktive brukere må du være innlogget på Workplace på datamaskinen din.
 1. Klikk på på venstre panel på Workplace.
 2. Klikk på Betalinger. Du må kanskje oppgi passordet ditt.
 3. Du ser en liste over alle Workplace-betalingene du har utført til dags dato. Klikk på transaksjons-ID-en for perioden du vil se på.
 4. Klikk på Eksporter fakturerte brukere.
Du får en e-post med en fil med brukerinformasjon, klar til nedlasting.
Var denne informasjonen nyttig?
Nei, du blir ikke belastet. Hvis du inviterer noen fra en bedrift som ikke bruker Workplace ennå, til en flerbedriftsgruppe, blir det opprettet en 30-dagers gratis prøveperiode på Workplace for vedkommende.
Hvis personen du inviterer til en flerbedriftsgruppe, jobber i en bedrift som allerede bruker Workplace, blir du heller ikke belastet.
Var denne informasjonen nyttig?
Betalinger og fakturaer
Denne artikkelen er bare aktuell for administratorer for Workplace Advanced.
Workplace-kunder har en gratis prøveperiode på 30 dager. Når den gratis prøveperioden er avsluttet, begynner faktureringssyklusen den første dagen i neste kalendermåned. På slutten av denne måneden genereres fakturaen basert på forekomstens prisplan. Du betaler ikke for dagene mellom slutten av prøveperioden og den første dagen i den neste måneden.
Hvis den gratis prøveperioden for eksempel avsluttes 18. oktober, betaler du ikke for 19.–31. oktober. Faktureringssyklusen starter 1. november.
Var denne informasjonen nyttig?
Denne artikkelen gjelder bare administratorer på Workplace. Du må gå til administrasjonspanelet på en datamaskin for å se Workplace-fakturaene dine.
For å se fakturaene dine, klikker du på administrasjonspanelet øverst til venstre i Workplace-profilen din og velger Betalinger.
Vær oppmerksom på at faktureringsvalutaen er USD. Alle priser er eksklusive avgifter. Du kan gå til facebook.com/workplace/pricing for å få oppdatert informasjon om priser.
Var denne informasjonen nyttig?
Denne artikkelen gjelder bare administratorer på Workplace. Du må åpne administrasjonspanelet fra en datamaskin for å konfigurere fakturering via kredittkort.
For å konfigurere en betalingsmåte trykker du på Administrasjonspanelet øverst til venstre i Workplace og velger Betalinger for å legge til betalingsopplysningene dine.
Betalingsmåter
Vi støtter Amex (unntatt Brasil), Visa, Discover og Mastercard. Vi støtter også PayPal i utvalgte land.
Vær oppmerksom på at faktureringsvalutaen er USD. Alle priser er eksklusive avgifter. Du kan gå til facebook.com/workplace/pricing for å få oppdatert informasjon om priser.
Var denne informasjonen nyttig?
Denne artikkelen er bare aktuell for administratorer for Workplace Advanced.
Bedrifter med månedlige belastninger på over USD 5000 kan betale via faktura i stedet for kredittkort. Workplace-kontoadministratoren din kan hjelpe deg med å konfigurere kontoen for fakturering.
Var denne informasjonen nyttig?
For å endre kredittkortet som er knyttet til Workplace-området ditt, klikk på Administrasjonspanel i den venstre navigasjonen på Workplace, og velg deretter Betalinger.
Hvis du betaler mer enn 5000 USD per måned, har du også valget om å betale via faktura og bankoverføring. Kontakt kundestøtte for å komme i gang med fakturabetalinger.
Var denne informasjonen nyttig?
Det vil sendes et månedlig varsel til alle systemadministratorer, men det vil ikke være vedlagt noen faktura. De blir nødt til å laste ned fakturaen ved å gå til Administrasjonspanel og klikke på Betalinger. Denne utskriften inneholder antall fakturerbare bruker i fellesskapet ditt, hvor mye du betaler per person, og hvilken betalingsmåte som belastes.
Nedenfor ser du et eksempel på en fakturautskrift:
Du kan se hele faktureringshistorikken din og laste ned alle tidligere fakturaer i Betalinger-delen i Administrasjonspanel.
Var denne informasjonen nyttig?
Slik endrer du hvor Workplace-fakturaen din sendes:
 1. Åpne Administrasjonspanel på Workplace-navigasjonslinjen.
 2. Klikk på Betalinger.
 3. Klikk på Bedriftsdetaljer.
 4. Klikk på Rediger.
Deretter kan du oppdatere informasjonen din. Når du er ferdig, klikker du på Lagre.
Var denne informasjonen nyttig?
Slik legger du til et bestillingsnummer for kjøpet på fakturaene dine:
 1. Klikk på Administrasjonspanel øverst til venstre på Workplace.
 2. Klikk på Betalinger, og klikk deretter på Bedriftsdetaljer.
 3. Skriv inn bestillingsnummeret for kjøpet i det spesifiserte feltet.
Merk: Hvis fellesskapet allerede er konfigurert for fakturering, er det et område hvor du kan legge til bestillingsnummeret for kjøpet når du åpner fakturaen din.
Var denne informasjonen nyttig?
Hvis det er en utestående faktura du ikke har betalt, kan du bli blokkert fra Workplace.
Fakturering med kredittkort
Tilgangen din til Workplace kan bli blokkert hvis du ikke har noe gyldig kredittkort oppført på fanen Betalinger.
Hvis Workplace-området ditt blokkeres på grunn av en mislykket kredittkortbetaling, får du opp et skjermbilde hvor du kan laste ned den nyeste fakturaen og oppdatere betalingsopplysningene.
Brukerne dine får beskjed om at Workplace-området er blokkert mens et problem løses. De kan laste ned Workplace-dataene sine selv mens de er låst ute av kontoene sine.
Fakturering med faktura
Tilgangen din til Workplace kan bli blokkert hvis du ikke har betalt den siste fakturaen. Du kan se fakturaene dine på fanen Betalinger i Administrasjonspanel.
Hvis Workplace-området ditt er blokkert på grunn av en ubetalt faktura, får systemadministratorene dine opp et skjermbilde hvor de kan laste ned den nyeste fakturaen. Når fakturaen er betalt, kan de sende en e-post til ar@fb.com med bevis på betalingen for å fremskynde prosessen med å få åpnet Workplace-området igjen.
Brukerne dine får beskjed om at Workplace-området er blokkert mens et problem løses. De kan laste ned Workplace-dataene sine selv mens de er låst ute av kontoene sine.
Var denne informasjonen nyttig?
Feilsøking
Hvis kredittkortbetalingen din mislyktes, er det noen ting du kan sjekke. De vanligste årsakene til mislykkede betalinger er at kredittgrensen eller utløpsdatoen er nådd for kortene som brukes.
Hvis Workplace-betalingen din mislykkes, sender vi en e-post til Workplace-systemadministratorene. Du får 14 dager på deg til å legge til et nytt kort. Når du legger til et nytt kort, prøver vi automatisk å trekke betalingen. Hvis vi ikke får trukket betalingen innen 14 dager, mister du tilgangen til Workplace. Vi tar vare på Workplace-dataene dine i 90 dager, men deretter blir de slettet om vi ikke mottar noen betaling.
Var denne informasjonen nyttig?
Du må kontakte kundestøtte hvis du mener det er noe som ikke stemmer med fakturaen din.
Slik kontakter du Workplace kundestøtte:
 1. Åpne Administrasjonspanel på Workplace-navigasjonslinjen.
 2. Klikk på Kontakt kundestøtte.
  1. Du kan også bruke Kontakt kundestøtte-delen her.
 3. Klikk på Still et spørsmål for å sende en melding til Workplace kundestøtte.
 4. Alternativt kan du klikke på Chat med oss for å få støtte via direktemeldinger. Chatstøtte er for tiden under utrulling og er foreløpig ikke tilgjengelig for alle kunder.
Du kan også komme til dette skjermbildet ved å klikke på på Workplace-navigasjonslinjen og velge Kontakt Workplace kundestøtte.
Var denne informasjonen nyttig?
Fakturaberegninger er vanligvis mindre enn tallene som vises på Rapportering-delen i administrasjonspanelet. En fakturerbar bruker er noen som er invitert til å gjøre krav på Workplace-kontoen sin (inkludert brukere som har gjort krav på kontoene sine).
Var denne informasjonen nyttig?