Eksternt samarbeid-gruppechat på Workplace

Hjelpesider for datamaskin
I en flerbedriftschat kan personer i en flerbedriftsgruppe chatte og ha video- og taleanrop, enten én-til-én eller i gruppetråder. Hvis systemadministratoren din har aktivert både gjestekontoer og flerbedriftsgrupper, kan gjestekontoer inviteres til å chatte med alle grupper de er medlem av, inkludert chatter i flerbedriftsgrupper. Flerbedriftsgrupper vil ha Flerbedrift fremhevet under navnet på chatten. Antallet gjester i chatten vil også være fremhevet under gruppechattens navn øverst.
Krav til bruk av flerbedriftsgrupper
Eksterne må oppfylle noen krav for å kunne bruke flerbedriftschat:
  • De må være i samme flerbedriftsgruppe.
  • De må ha et verifisert domene (domenet deres må samsvare med bedriftens verifiserte domene).
  • De kan ikke ha byttet navn den siste måneden.
Hvis du starter en chat med en person som jobber i en annen organisasjon som oppfyller ovennevnte krav, får vedkommende en meldingsforespørsel. I denne meldingsforespørselen kan vedkommende se navnet ditt, stillingstittelen din, navnet på bedriften din, profilbildet ditt og innholdet i meldingen. Personen kan ikke se profilen din eller søke etter den, og meldingsstatusen endres ikke til levert før personen har godkjent forespørselen.
Godta en meldingsforespørsel
Når en meldingsforespørsel er blitt godtatt av en ekstern samarbeidspartner, kan du gjøre følgende:
  • Søke etter personen på Workplace og Workplace Chat.
  • Starte en chat eller et tale- eller videoanrop med personen.
  • Se en meldingsstatus (levert eller lest – dette gjelder begge personene i chatten).
  • Legge til personen i en gruppechat.
Merk: Brukerne kan kun opprette opptil 25 flerbedriftschattråder per dag. Gjestekontoer kan kun chatte med folk de er i gruppe med. De vil ikke ha muligheten til å kontakte andre brukere i Workplace-fellesskapet ditt.
Synkronisert flerbedriftschat
Når du oppretter en standard gruppe eller gruppe for eksternt samarbeid på Workplace, kan du opprette en synkronisert gruppechat.
Synkroniserte gruppechatter inneholder automatisk alle medlemmer av flerbedriftsgruppen din. Hvis et medlem forlater gruppen, forlater alle chatten samtidig. Men hvis et gruppemedlem forlater chatten, forlater de ikke gruppen.
De som inviteres til en synkronisert flerbedriftsgruppechat, får imidlertid ikke en meldingsforespørsel slik som ved manuelt opprettede flerbedriftsgruppechatter. De mottar i stedet en gruppeinvitasjon og blir automatisk lagt til i chatten hvis de godtar invitasjonen.
Gruppeadministratorer kan når som helst deaktivere denne funksjonen i innstillingene for gruppen. Vær oppmerksom på at gruppen må ha færre enn 250 medlemmer for at synkronisert chat skal fungere.
Var dette til hjelp?
Ja
Nei