Nyhetsoppdatering

Tilpass nyhetsoppdateringene dine i Workplace for å se dine foretrukne innlegg og oppdateringer.

Du kan slutte å følge eller skjule personer og hendelser fra nyhetsoppdateringen. Hvis du skjuler en hendelse fra nyhetsoppdateringen, er det mindre sannsynlig at du får se lignende hendelser i nyhetsoppdateringen fremover.
Slik skjuler du en hendelse (eller en person):
  1. Klikk på øverst til høyre i innlegget.
  2. Velg Skjul innlegg eller Skjul alt fra [navn].
Merk: Hvis du ikke ser innlegg i nyhetsoppdateringen som du kunne tenke deg å se, kan du bli med i flere grupper eller følge flere personer.
Var denne informasjonen nyttig?
Hendelser i nyhetsoppdateringen kan inkludere statusoppdateringer, bilder, videoer, lenker, kommentarer og likerklikk. Hendelsene som vises i nyhetsoppdateringen, bestemmes av flere faktorer, inkludert
  • Innlegg i grupper du er medlem av.
  • Innlegg på tidslinjen fra folk du følger.
Hvis du går tom for innhold i nyhetsoppdateringen, kan du også se anbefalinger om åpne grupper du kan bli med i, og populære innlegg fra gruppen.
Den tidligere aktiviteten din på Workplace kan også påvirke hendelsene i nyhetsoppdateringen din. Hvis du for eksempel har likt eller kommentert bilder tidligere, er det mer sannsynlig at du ser bilder i nyhetsoppdateringen din.
Var denne informasjonen nyttig?
Noen ganger blir et innlegg du allerede har sett, flyttet til øverst i nyhetsoppdateringen fordi en av kollegaene dine har likt eller kommentert det. Dette gjør det enklere å se innleggene som er viktige for deg, og som skaper mest engasjement blant kollegaene dine.
Var denne informasjonen nyttig?
Når du følger en kollega, ser du innleggene til vedkommende i nyhetsoppdateringen din. Du kan følge kollegaene dine, folk i andre team eller bedriftens ledere. Du kan bare se innlegg som er synlige for hele bedriften, eller som har blitt publisert i grupper du er medlem av.
Når en kollega følger deg, ser vedkommende innleggene som er synlige for bedriften din, i nyhetsoppdateringen sin. Hvis du publiserer noe i en lukket eller hemmelig gruppe, kan kollegaene dine bare se dette hvis de er med i den aktuelle gruppen.
Når du slutter å følge en kollega, ser du færre innlegg fra vedkommende i nyhetsoppdateringen din. Du kan komme i kontakt med kollegaen som du sluttet å følge, ved å følge vedkommende på nytt.
Var denne informasjonen nyttig?
Du kan aktivere eller deaktivere innstillingen for automatisk avspilling av videoer i Workplace.
Slik stopper du automatisk avspilling av videoer på datamaskinen:
  1. Klikk på profilbildet ditt nederst til venstre i Workplace, og > klikk på Innstillinger.
  2. Klikk på Videoer.
  3. Klikk på rullegardinmenyen ved siden av Spill av videoer automatisk, og velg Av.
Var denne informasjonen nyttig?
To better focus on your News Feed, you can temporarily hide the panels on the left and right of your Workplace.
The left panel contains your most used groups, recent chats and notifications. To hide this panel:
  1. Go to either your Workplace News Feed, chats or a group.
  2. Hover over the left panel and click .
The right panel can contain upcoming events, suggested groups and trending posts from your organization. When you are looking at a group or chat, the right panel changes to show recent activity and group descriptions. To hide this panel:
  1. Go to either your Workplace News Feed, chats or a group.
  2. Hover over the right panel and click .
To reopen either panel, click the relevant icon a second time.
Default view
The current state of your left or right panels will only last as long as your current session. If you open Workplace in a new tab, both panels will be open again.
Var denne informasjonen nyttig?