Fakturerbare brukere på Workplace

Workplace stenges i 2026: Faktureringsordningene dine forblir uendret frem til 31. august 2024. Fra 1. september 2024 til 31. august 2025 gir Meta 50 prosent rabatt på Workplace. Deretter blir det gratis å bruke Workplace.
Du kan se og laste ned faktureringsinformasjon frem til 31. mai 2026, men du vil ikke ha tilgang til dette etter at Workplace-forekomsten din er slettet.
En fakturerbar bruker er en bruker som har blitt invitert til din Workplace.
Man blir en fakturerbar bruker på Workplace så snart man går fra klargjort (eller venter på invitasjon) til invitert. Brukeren er fortsatt fakturerbar hvis den ikke har gjort krav på kontoen sin.
Du kan klargjøre et ubegrenset antall personer til Workplace uten å bli belastet. De blir først fakturerbare når du inviterer dem.

Slik beregnes Workplace-fakturaen din: per bruker, per måned

Med mindre organisasjonen din har en fastprisplan for Workplace, beregnes den månedlige Workplace-fakturaen din ut fra antall fakturerbare brukere på planen din.
De som blir med eller faller fra i løpet av måneden, faktureres pro rata. Dette gjelder med mindre noe annet er angitt i kontrakten din. Du blir ikke fakturert for brukere med kontoer som ble deaktivert i en tidligere faktureringsmåned.

Eksporter en liste over fakturerte brukere på Workplace

Hvis du er en Workplace-systemadministrator og du ikke betaler for Workplace gjennom en forhandler, kan du eksportere en liste over fakturerte brukere på Workplace for en bestemt innbetaling.
For å eksportere en liste over fakturerte brukere må du være innlogget på Workplace på en datamaskin. Deretter:
  1. Klikk på Admin PanelAdministrasjonspanel i menyen til venstre.
  2. Klikk på PaymentsBetalinger. Du må kanskje oppgi passordet ditt.
  3. Klikk på Betalingsopplysninger-fanen.
  4. Du får opp en liste over alle Workplace-betalingene du har utført til dags dato. Klikk på transaksjons-ID-en for perioden du vil se på.
  5. Klikk på Eksporter fakturerte brukere.
Du vil motta en e-post med en Laste ned fil-lenke. Denne lenken utløper innen fire dager, men du kan motta en ny ved å følge trinnene ovenfor.
Slettede brukere er ikke tatt med i denne filen, men du blir fakturert pro rata for dem i den månedlige fakturaen. Dette kan forklare eventuelle forskjeller mellom antallet fakturerte brukere i denne filen og antallet brukere du ser i den månedlige fakturaen. Gå til Innsikt fra Admin Panel Administrasjonspanel for å overvåke antallet fakturerbare (inviterte) brukere i sanntid fra begynnelsen av den fakturerte måneden.

Flerbedriftsgrupper og fakturering

Når du inviterer noen fra en bedrift som ikke bruker Workplace til en flerbedriftsgruppe på Workplace:
  • Vil de bli tilbudt å sette opp en gratis prøveperiode.
  • Etter den gratis prøveperioden vil personen bli fakturerbar til bedriften de jobber for.
Hvis personen du inviterer til en flerbedriftsgruppe jobber i en bedrift som allerede bruker Workplace, vil det ikke påløpe ekstra kostnader.

Var dette til hjelp?

Ja
Nei