Innstillinger for fellesskapet

Finn ut mer om innstillingene og foreta endringer på tvers av hele Workplace-fellesskapet. Besøk kunderessurssenteret for å finne ut mer om tilpasning av Workplace-fellesskapet ditt.

Denne artikkelen gjelder bare administratorer for Workplace Essential og Workplace Advanced.
Klikk på Administrasjonspanel øverst til venstre på Workplace på datamaskinen din. Derfra kan du se kollegaer, grupper og fellesskapsinnsikt samt administrere fellesskapets preferanser.
Var denne informasjonen nyttig?
Denne artikkelen gjelder bare administratorer på Workplace Premium
Administrasjonspanelet har færre funksjoner på mobil, men det er flere verktøy du kan få mest mulig ut av. Følgende funksjoner er tilgjengelige for administratorer på Workplace Premium fra administrasjonspanelet på mobil:
  • Gå gjennom aktivitet de siste 7 dagene og sende påminnelser til folk for å skape engasjement
  • Legge til personer: Legg til en ny person i fellesskapet ditt ved å oppgi fullt navn og e-postadresse
  • Rapporter: Få rapporter om aktiviteten til folk, grupper og innhold på Workplace de siste tre månedene
  • Administratorer: Gå gjennom alle administratorer og foreta endringer av administratornivåer for alle administratorer. Finn ut mer om de ulike administratorrollene.
  • Rapportert innhold: Gå gjennom rapportert innhold og velg om du vil tillate eller slette direkte fra mobilappen. Push-varsler blir sendt til administratorer, slik at de kan gå gjennom og fjerne rapportert innhold i løpet av noen minutter fra telefonene sine.
Merk: Alle administratornivåer kan se administrasjonspanelet på mobil. Tilgangsroller er nøyaktig de samme som de er i nettversjonen av administrasjonspanelet.
Var denne informasjonen nyttig?
Denne artikkelen gjelder bare dem som bruker Workplace Essential og Workplace Advanced. Du må være administrator og logget inn på Workplace fra en datamaskin for å endre bedriftsnavnet.
Slik endrer du bedriftsnavnet ditt:
  1. Klikk på Administrasjonspanel øverst til venstre på Workplace.
  2. Klikk på Innstillinger.
  3. Oppdater Bedriftsnavnet.
  4. Bla nedover, og klikk på Lagre > OK.
Var denne informasjonen nyttig?
Denne artikkelen gjelder bare dem som bruker Workplace Advanced.
Workplace-kontoer har URL-formatet https://[company].workplace.com/. Hvis du vil endre den, sjekker du om den nye URL-adressen er tilgjengelig (prøv å gå til ønsket URL-adresse). Hvis det ikke finnes en Workplace-konto på denne adressen, åpner du en støtteforespørsel og ber om at endringen utføres.
Merk: Dette fører til at lenker til den opprinnelige adressen ikke lenger virker, inkludert kravlenker og bokmerker.
Var denne informasjonen nyttig?
Her er noen ting du må huske på når du ber om et underdomene:
  • Du kan ikke gjøre krav på et underdomene som noen andre allerede bruker.
  • Underdomenet kan bare bestå av tall og bokstaver (A–Z, 0–9). Bindestrek (-) er også tillatt.
  • Underdomenet må være på minst 5 tegn, og det kan ikke inneholde generiske termer (f.eks. biler.facebook.com).
  • Du må være systemadministrator for å be om et unikt underdomene.
  • Underdomenet ditt må følge retningslinjene for godtatt bruk av Workplace.
Husk at når vi endrer underdomenet ditt, vil ingen tidligere lenker til Workplace-fellesskapet ditt fungere lenger.
Vi forbeholder oss retten til å endre underdomenet ditt når som helst på grunn av konflikter med retningslinjene våre.
Var denne informasjonen nyttig?
Denne artikkelen gjelder bare administratorer for Workplace Essential og Workplace Advanced. Du må være logget inn på Workplace fra datamaskinen din for å angi eller justere bedriftens bruksbetingelser.
Slik angir du bedriftens bruksbetingelser hvis du ikke har angitt noen ennå:
  1. Opprett bruksbetingelsene dine.
  2. Arranger bruksbetingelsene dine på et offentlig tilgjengelig nettsted.
  3. Gå til Administrasjonspanel > Innstillinger. Bla ned til Bruksbetingelser, og angi lenken til Bruksbetingelser.
Slik justerer du bedriftens bruksbetingelser:
Gå til Administrasjonspanel > Innstillinger. Bla ned til Bruksbetingelser, og angi lenken til dine nye bruksbetingelser.
Var denne informasjonen nyttig?
Du kan legge til følgende rullegardinmenyer for tilpassing av profilfelt:
  • Sted
  • Avdeling
  • Divisjon
  • Organisasjon
Slik legger du til verdier på rullegardinmenyen:
  1. Klikk på Administrasjonspanel øverst til venstre på Workplace.
  2. Klikk på Innstillinger og så på fanen Profilfelt.
  3. Klikk på Angi verdier ved siden av profilfeltene du vil legge til.
  4. Legg til én og én verdi om gangen, eller lim inn en liste med verdier som er atskilt med semikolon.
  5. Klikk på Lagre.
Merk: Et profilfelt som allerede er ferdig utfylt, overskrives ikke når en liste med verdier tas i bruk. Hvis en bruker redigerer profilen sin etter at en verdiliste er på plass, må de imidlertid velge en verdi fra listen.
Var denne informasjonen nyttig?
Denne artikkelen gjelder bare administratorer på Workplace.
Innstillingene for å laste ned video bidrar til å beskytte videoer som har opphavsrett eller er konfidensielle, og er lastet opp på Workplace. Denne funksjonen bruker kryptering for å beskytte videoer, slik at bare personer som er logget inn på Workplace fra en støttet nettleser kan se dem.
Støttede nettlesere og apper:
Nettlesere som ikke støttes:
  • Internet Explorer
  • Microsoft Edge
Du kan la folk som bruker nettlesere som ikke støttes se beskyttede videoer på et lavere kvalitetsnivå.
For å deaktivere nedlasting av video fra den stasjonære datamaskinen:
  1. Klikk på Administrasjonspanel øverst til venstre på Workplace.
  2. Klikk på Sikkerhet.
  3. Klikk på Innstillinger for å laste ned video.
  4. Du vil kunne se en layout av videoene som har blitt sett og hvilken nettleser de ble sett på fra. Klikk på veksleren Deaktivere nedlastinger av video.
Ved å klikke på bryteren Lav videokvalitet for nettlesere som ikke støttes, kan folk som logger seg på Workplace fra en nettleser som ikke støttes, se beskyttede videoer med lavere kvalitet.
Når Deaktivere nedlastinger av video er slått på og alternativet med lav kvalitet er av, vil ikke folk kunne laste ned videoer til enhetene sine fra Workplace.
Husk at denne innstillingen kun krypterer videoer når den er slått på. Den vil ikke kunne kryptere videoer som ble lagt ut før den ble slått på. Når du slår av denne funksjonen etter at du har brukt den, vil alle videoer som har blitt kryptert, forbli kryptert.
Var denne informasjonen nyttig?
Ingen data blir slettet fra eksisterende Workplace-kontoer når du bytter til et annet abonnement. Imidlertid er det bare Advanced og Enterprise Workplace-kunder som har tilgang til Workplace API-er for å trekke ut data fra Workplace.
Var denne informasjonen nyttig?