Hvordan bruker jeg emner på Workplace?

Emner brukes til å gruppere innlegg som er relatert. Dette holder innhold i grupper organisert og gjør det enklere for deg å finne relaterte innlegg fra hele organisasjonen.
For å lage et emne skriver du # (nummertegnet) sammen med et emne eller en frase, og legger det til i innlegget ditt. Eksempel:
«Tina har nettopp blitt medlem av teamet! #NyAnsatt»
Emner blir også foreslått basert på innholdet i innlegget. Emner som er festet av gruppeadministratoren, vises først på listen over forslag. Innlegg kan inneholde opptil 30 emner.
Slik blar du gjennom emner
Når du klikker på et emne i Nyhetsoppdatering, vil du se en liste over innlegg som har med emnet. Disse innleggene kan komme fra alle grupper du har tilgang til på Workplace.
Hvis du vil søke i emner i en spesifikk gruppe, kan du bruke søkelinjen under gruppens forsidebilde eller klikke på et emne tilknyttet et innlegg. Alternativt kan du klikke på Emner under forsidebildet for gruppen.
Tips for emner
  • Et emne må skrives uten noen mellomrom.
  • Du kan inkludere tall i et emne, men punktum og spesialtegn (som f.eks. $ og %) fungerer ikke.
  • Du kan søke etter et emne i Workplace-søkefeltet.
  • Du vil bare se innlegg som du har tilgang til å se. Innlegg fra lukkede eller hemmelige grupper som du ikke er medlem av, blir ikke tatt med i emnesøkeresultatene.
Var denne informasjonen nyttig?